folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sakarya Ünv. Bilg. Müh. Yüksek Lisans

Sakarya Ünv. Bilg. Müh. Yüksek Lisans

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Beyler geçen seneki yüksek lisans'a kabul görenlerin puanlarını bulamıyorum hiçbir yerde. Elinde olan var mı? Yazılı sınavı nasıl oluyor? Bilgilendirirseniz sevinirim zira boşa gidip gelmek istemiyorum taa sakaryaya.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Akademikpersonel.org'a baktın mı hocam?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Sencer bunu yazdı

baktım hocam. Geçmiş dönemlerde kabul alan öğrencilerin ne puanlarını bulabildim ne de mülakat sınavı hakkında bir bilgi.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    Sencer bunu yazdı

baktım hocam. Geçmiş dönemlerde kabul alan öğrencilerin ne puanlarını bulabildim ne de mülakat sınavı hakkında bir bilgi.

Orda da konu açsaydın keşke. Bir de feysbuuk,tıwitır'da aratıp ekstra bilgisine yazan öğrencilerle iletişime geçerek işini kolaylaştırabilirsin. Olmadı uniyi ara. Kolay gelsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Puanlar açıklanmaz genelde. Sadece kazananları açıklarlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

Hocam puan olarak zor bulursun. Dergerlendime sonucu asil ve yedekleri acikliyorlar sadece. Varsa bilim sinavinin sonuclari aciklanir. Gecmis donem sorularini direk zor bulursun. Ama yuksek yapan elemanlar sor en azindan nereden soru gelecegini ogrenirsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Anladım hocalar. Sanırım vazgeçeceğim gitmekten. Bu soğukta taa oralara gidemeyeceğim. Ön başvuru için verdiğim 25 TL de onların olsun artık.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam, oraya gideceğine GYTE (GTU) ye gel. Ne işin var sakaryada :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hocam sakaryada okuyan müridlerden birisi olarak sakın ha gelme. Mümkünse istanbul ankara yolunda bile seçmeyeceğim bir şehir haline geldi. Yalovaya geçip ordan gidecem sonunda o yolu :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Yüksek Lisansta yds ve Ales puanınamı bakılıyor sadece?Yada her okul kendi içinde bir sınav yapıyormu?.

Birde cv de negibi şeyler en çok etkili olur ? yani projeler mi, mezuniyet puanı mı, referanslarmı, tecrübeler mi?

Tavsiyeleriniz nelerdir?

Teşekkürler...

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 887 Toplam Mesaj: 10