Sakarya Ünv. Bilg. Müh. Yüksek Lisans
-
Beyler geçen seneki yüksek lisans'a kabul görenlerin puanlarını bulamıyorum hiçbir yerde. Elinde olan var mı? Yazılı sınavı nasıl oluyor? Bilgilendirirseniz sevinirim zira boşa gidip gelmek istemiyorum taa sakaryaya.
-
Akademikpersonel.org'a baktın mı hocam?
-
Sencer bunu yazdı
baktım hocam. Geçmiş dönemlerde kabul alan öğrencilerin ne puanlarını bulabildim ne de mülakat sınavı hakkında bir bilgi.
-
DrKill bunu yazdıSencer bunu yazdı
baktım hocam. Geçmiş dönemlerde kabul alan öğrencilerin ne puanlarını bulabildim ne de mülakat sınavı hakkında bir bilgi.
Orda da konu açsaydın keşke. Bir de feysbuuk,tıwitır'da aratıp ekstra bilgisine yazan öğrencilerle iletişime geçerek işini kolaylaştırabilirsin. Olmadı uniyi ara. Kolay gelsin
-
Puanlar açıklanmaz genelde. Sadece kazananları açıklarlar.
-
Hocam puan olarak zor bulursun. Dergerlendime sonucu asil ve yedekleri acikliyorlar sadece. Varsa bilim sinavinin sonuclari aciklanir. Gecmis donem sorularini direk zor bulursun. Ama yuksek yapan elemanlar sor en azindan nereden soru gelecegini ogrenirsin
-
Anladım hocalar. Sanırım vazgeçeceğim gitmekten. Bu soğukta taa oralara gidemeyeceğim. Ön başvuru için verdiğim 25 TL de onların olsun artık.
-
Hocam, oraya gideceğine GYTE (GTU) ye gel. Ne işin var sakaryada :)
-
Hocam sakaryada okuyan müridlerden birisi olarak sakın ha gelme. Mümkünse istanbul ankara yolunda bile seçmeyeceğim bir şehir haline geldi. Yalovaya geçip ordan gidecem sonunda o yolu :D
-
Yüksek Lisansta yds ve Ales puanınamı bakılıyor sadece?Yada her okul kendi içinde bir sınav yapıyormu?.
Birde cv de negibi şeyler en çok etkili olur ? yani projeler mi, mezuniyet puanı mı, referanslarmı, tecrübeler mi?
Tavsiyeleriniz nelerdir?
Teşekkürler...