folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sakarya'da Agırlayabilecek Olan ?

Sakarya'da Agırlayabilecek Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

selamlar,

haftaya bir arkadasla görüsmek icin sakarya'ya gelecegim ama kesin degil su an, yine de her ihtimale karsı önceden arastırayım dedim. evde kalanlar varsa misafir edebilecek bir mürid var mıdır ? ya günübirlik gelirim ya da tek gece kalırım, aslında sadece uyumalık yer icin soruyorum desem daha dogru olacak.

veya kimseyi bulamasam bile, serdivan'da kalacak yer önerilerinizi bekliyorum.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkfeo
    Darkfeo's avatar
    Erkek

@wasd arkadaşa kulak ver :D

"Tarikat kutsaldır, maddi çıkar için kullanılamaz." HolyOne
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Darkfeo bunu yazdı

@wasd arkadaşa kulak ver :D

ilk o geldi de aklıma bakalım :w

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

@hezarfen ile de bir iletişime geçmeni tavsiye ederim

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 717 Toplam Mesaj: 4