folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sakatlanmış Kediye İlk Mudahele Ne Olmalı

Sakatlanmış Kediye İlk Mudahele Ne Olmalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

arkadaslar bır orospu evladının ustunden gecmesı sonucu sakatlanmıs bır kedıyı aldık ve bahceye getirdik sut filan verdik ama içmiyor şırıngayla filan biraz verdik zorlada olsa yedi ama çaresiz bir şekilde acı çekiyor ve artık gitmek istiyor bu hayvana yapabilcegim son bir iyilik varmıdır diye buraya yazıyorum aranızda veteriner arkadaslar filan varsa bir fikir versinler sabaha zaten veterinere goturulcek sabaha cıkması gerekıyor

o orospu evladını durdurup gereken yapıldı alkollü çıktı ehliyeti alınıcak güzel haber ama kedi şuanda kötü durumda varsa harbiden tanıdık veteriner abiniz eşiniz dostunuz filan ne yapılmalıdır sorun uygun mudaheleyi yapalım sabahı cıkarsın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam hangi ilde yaşıyorsun. Bulunduğun ildeki mevcut hayvan barınağından ilçendeki sorumlu veteriner numarasını alıp ara yardımcı olurlar. Şimdi hayvanın durumunu görmeden kimse birşey diyemez ama acele edin lütfen, herhangi bir iç kanaması vs varsa sabaha dayanamayabilir.

İstanbul ili için hasdal hayvan barınağından gerekli numaraları alabilirsiniz.

(212) 360-3419

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

üniversitelerin veteriner fakülteleri ücretsiz bakıyor diye hatırlıyorum

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek
    morf1n bunu yazdı

arkadaslar bır orospu evladının ustunden gecmesı sonucu sakatlanmıs bır kedıyı aldık ve bahceye getirdik sut filan verdik ama içmiyor şırıngayla filan biraz verdik zorlada olsa yedi ama çaresiz bir şekilde acı çekiyor ve artık gitmek istiyor bu hayvana yapabilcegim son bir iyilik varmıdır diye buraya yazıyorum aranızda veteriner arkadaslar filan varsa bir fikir versinler sabaha zaten veterinere goturulcek sabaha cıkması gerekıyor

o orospu evladını durdurup gereken yapıldı alkollü çıktı ehliyeti alınıcak güzel haber ama kedi şuanda kötü durumda varsa harbiden tanıdık veteriner abiniz eşiniz dostunuz filan ne yapılmalıdır sorun uygun mudaheleyi yapalım sabahı cıkarsın

abı al veterınere gotur.. haywancagızı zorlama ıcerse ıcer zaten

o korkmusdur sımdı sen en ıyısı 

allahrızası ıcın 

veterınere gotur

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

hangi ildesin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

sabah ilk iş veterinere goturdum iç kanaması yoksa iyileşebilceğini söylediler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

kediler kaza geçirdiklerinde yemekten kesilyolar sanırım komşumuzun kedisi 7.kattan atlayıp havadaki kuşu yakalamaya çalışmış sonucunda bahçeye düşerek bacak yada kalçasını kırmıştı oda belli bir süre yemek yememişti sen yinede bir veterinere götür ama tedavisi pahalı olabilir biraz komşu günlük aşı vurduruyoru 50 liraya iyileşene kadar

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 7