Sakatlanmış Kediye İlk Mudahele Ne Olmalı
-
arkadaslar bır orospu evladının ustunden gecmesı sonucu sakatlanmıs bır kedıyı aldık ve bahceye getirdik sut filan verdik ama içmiyor şırıngayla filan biraz verdik zorlada olsa yedi ama çaresiz bir şekilde acı çekiyor ve artık gitmek istiyor bu hayvana yapabilcegim son bir iyilik varmıdır diye buraya yazıyorum aranızda veteriner arkadaslar filan varsa bir fikir versinler sabaha zaten veterinere goturulcek sabaha cıkması gerekıyor
o orospu evladını durdurup gereken yapıldı alkollü çıktı ehliyeti alınıcak güzel haber ama kedi şuanda kötü durumda varsa harbiden tanıdık veteriner abiniz eşiniz dostunuz filan ne yapılmalıdır sorun uygun mudaheleyi yapalım sabahı cıkarsın
-
Hocam hangi ilde yaşıyorsun. Bulunduğun ildeki mevcut hayvan barınağından ilçendeki sorumlu veteriner numarasını alıp ara yardımcı olurlar. Şimdi hayvanın durumunu görmeden kimse birşey diyemez ama acele edin lütfen, herhangi bir iç kanaması vs varsa sabaha dayanamayabilir.
İstanbul ili için hasdal hayvan barınağından gerekli numaraları alabilirsiniz.
(212) 360-3419
-
üniversitelerin veteriner fakülteleri ücretsiz bakıyor diye hatırlıyorum
-
morf1n bunu yazdı
arkadaslar bır orospu evladının ustunden gecmesı sonucu sakatlanmıs bır kedıyı aldık ve bahceye getirdik sut filan verdik ama içmiyor şırıngayla filan biraz verdik zorlada olsa yedi ama çaresiz bir şekilde acı çekiyor ve artık gitmek istiyor bu hayvana yapabilcegim son bir iyilik varmıdır diye buraya yazıyorum aranızda veteriner arkadaslar filan varsa bir fikir versinler sabaha zaten veterinere goturulcek sabaha cıkması gerekıyor
o orospu evladını durdurup gereken yapıldı alkollü çıktı ehliyeti alınıcak güzel haber ama kedi şuanda kötü durumda varsa harbiden tanıdık veteriner abiniz eşiniz dostunuz filan ne yapılmalıdır sorun uygun mudaheleyi yapalım sabahı cıkarsın
abı al veterınere gotur.. haywancagızı zorlama ıcerse ıcer zaten
o korkmusdur sımdı sen en ıyısı
allahrızası ıcın
veterınere gotur
-
hangi ildesin
-
sabah ilk iş veterinere goturdum iç kanaması yoksa iyileşebilceğini söylediler
-
kediler kaza geçirdiklerinde yemekten kesilyolar sanırım komşumuzun kedisi 7.kattan atlayıp havadaki kuşu yakalamaya çalışmış sonucunda bahçeye düşerek bacak yada kalçasını kırmıştı oda belli bir süre yemek yememişti sen yinede bir veterinere götür ama tedavisi pahalı olabilir biraz komşu günlük aşı vurduruyoru 50 liraya iyileşene kadar