Sakın Sizlerde Kredi Kartı Yıllık Kullanım Ücreti Ödemeyin
-
Merhaba arkadaşlar az önce yapı kredi bankasının kredi kartı ekstresi geldi. 50 ytl kart kullanım ücreti var yuh, dedim hemen bankayı aradım bu ney dedim sizi ilgili birime bağlayalım dediler. İyi bağlayın dedim adam ek kart bilmem ney kart kullanım ücreti vs... dedi o yıllık kart kullanım tutarı o kadar dedi ama sizden bazı bilgilerinizi alalım ondan sonra açıklama yapacağım dedi verdik sorduğu sorulara cevap ardından siz bizim düzenli müşterimizsiniz ödemeleriniz filan doğru düzgün borcunuzu yatırırken 50 ytl eksik yatırın dedi iyi öyle yaparım dedim peki bundan önceki yatırdıklarım ne olacak dedim İnternet'te biraz araştırma yaptım geri iade oluyormuş dedim evet dedi lütfen bize imzalı bir dilekçenizle faks çekin gerekli ödemeyi size yapalım dediler bilginiz olsun arkadaşlar
-
hocam şu dilekçenin öreneğiyle nereye yazacağımızı söylesen süper olacak bankacıları bi aradınmı 10 dakka konuşuyosun ana adı baba adı ıvır zıvır derken....
-
biraz daha ayrıntılı acıklarımısın bayaa bi öenmli konu bence.. heleki 5 milyon için millet birbirini vururken 50 milyon nedir yau.. 50 milyonum olsa napardım lan? neler yapardım hemde... nargileye falan giderdik..
-
Arakdaşlar banka yapıkredi 50 ytl kart kullanım ücretini az önce gelen ekstrede gördüm daha önceleri dikkat etmiyordum nasıl bir hataya düşdüğümü yeni fark ettim neyse hemen 4440444 aradım müşteri temsilcisi ile görüştüm bana bi faks numarası verdiler yaklaşık 6-7 yıldan beri kredi kartı kullanım ücreti ödediğimi söyledim bunlarında geri ödemesini istedim onlarda tabiki siz bizim vip müşterimizsiniz dediler şu anki 50 ytl yi ödemeyin ödeme yaprkende bunu belirtin ayrıca diğer dönemlerde ödediğiniz ücretlerin iadesi için ise tarafımıza imzalı bir yazı ile faks çekin biz size döneriz dediler
Banka telefon no 4440444
Bana verdikleri faks numarası 0262 647 19 00
-
http://www.tuketiciler.org/?com=news.read&ID=1659
Burda biraz bilgi var arkadaşlar. işinize yarayabilir.
-
resmen ayakda düdüklenioz lan.. 6 yıldan 50 yetele naaapar dayı? 6x50 = 300 melyın e yuh.. be baba.. peqi bunu her aymı alıolar acaba gecen ayların ekstresi warsa bakabilrmisin hacım?
-
Yok bu yıllık ücret vallaha bıtakmam peşlerini artık tabu gibi kanun da var :)