Salihli"Li Arkadaşlar Bi Bakıversin (Kaplıcalar Hakkında)
-
arkadaşlar annemi kaplıcaya götürmek istiyorum. salihli de bize yakın olduğu için burayı seçtim. şöle rahat bi otel var mı bildiğiniz. ordaki bazı otellerde kaynak sular odanın içine geliyomuş. biz de böle bi otel arıyoruz. var mı bildiğiniz?
-
lidya termal hotel var gidip denedik yani icin rahat olabilir burdanda bakabilirsin
-
eyvallah. sağolasın...
-
Otel güzedir... girmedim ama onunden gectim guzel gorunuyor dışardan :) kurşunlu kaplıcalarına gitmiştimm orasıda güzel biryer.
-
şimdi kaynak suları odaların içine giriyor mu bilmioyorum ama.. lidya termal otel,kurşunlu kaplıcaları bir de yine yakın çevrede urganlı kaplıcaları var.. tercih senin tabi :)
-
hacı sen akhisardamısın???pavo noldu????izindesin heralde...
-
kurşunluyamı gidceksin :)
sıcak sular çıkıyodu küçükken gidip yumurta haşlıyoduk ozamanlar otel yoktu şimdi varmış :)
-
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------
hacı sen akhisardamısın???pavo noldu????izindesin heralde...
-----------------------------yok hacı istanbuldyım da bir hafta falan gidicem memlekte
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kurşunluyamı gidceksin :)
sıcak sular çıkıyodu küçükken gidip yumurta haşlıyoduk ozamanlar otel yoktu şimdi varmış :)
-----------------------------yumurta götürmeyi unutmayayım o zmn :|
-
zula bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kurşunluyamı gidceksin :)
-----------------------------yumurta götürmeyi unutmayayım o zmn :|
-----------------------------:) la çok sicak su çıkıyodu bizde boşa gitmesin diye yumurta koyuyorduk haşlanıyodu ahh ahh :)
en son orta okulda gitmiştim 10-11 sene oldu gitmeyeli nasıl değişmiştir kim bilir güzel olmuş diyolar
afyon tarafını düşünürsen gazlıgöl vardır oranında kaplıcaları iyidir
bu ara manisalı müridleri toplmuyorum ya salihliden 2 mürid var :)=
-
değişik bir yer düşünürsen kütahya-ılıca yı tavsiye ederim ormanların içinde çok güzel bir yer