Sallama Taktikleri ?
-
Bu aralar hayatım 3 harflilerle boğuşmakla geçiyor öss kpss ygs lys =) haliyle bi konudur ortalıkta dönüyor sallama taktikleri nedir bu işin özü ?
% 20 şansımız war bi soruda ama bunu çok iyi yapanları da gördüm neticesinde soruyu bilmiyosanız boş bırak geç gibi cwplar wermeyin neticesinde
Kaybedicek bi şeyi olmayanın yapicak çok şeyi wardır. -
Bir arkadasim 15'i sikli 1'i klasik olmak uzeren 16 sorudan olusan bir final sinavinda klasik soruyu yapip siklilarin alayini salladi, yanimda oturuyordu, 1 dk icinde hepsini rasgele isaretledi gecti, ve adam 100 aldi. Dersin zorlugu ve hocanin katiligi da hesaba katilinca fakulte tarihinin en mistik olayidir.
-
arkadaşım şunlara neden üç harfli diye hitap ediyorsun hala anlamış değilim
-
bunun taktigimi olur allah askina sallarsin tutar veya cogunlukla tutmaz :D bence bunlari gec calismaya devam et :)
-
B-C-D kombinasyonunu iyi bileceksin :)
üsteki sorular mesela D-C şeklinde geldi ve sen bu sorunun cevabını bilmiyorsun ama üstteki 2 sorudan eminsin bu durumda "B" şıkkına direk çakıyorsun :)
Aynı şekilde B-D-C, D-B-C, D-C-B, C-B-D, C-D-B
Bu şekilde sallarsan %90 ihtimalle tutturursun.
Kaynak istiyorsan herhangi bir test kitabın en arkasındaki cevap anahtarlarına bak :)
Tecrübeyle sabittir. Kolay gelsin :)
-
Doğru cevap olmadığını bildiğin şıkları eleyerek şansını arttırabilirsin. Ygs - Lysde yapmadım böyle ama hazırlığı geçmek için proficiencyde yapacam bunu sonuna kadar zorlayacam şansımı :D
-
her doğru şık sayısı a b c d e birbirine yaklaşıktır. yani 8-8-8-8-8 dir. bu ufak oranda değişir 8 lerden biri fazla olur diğeri eksik olur. ama çok fazla değişim olmaz. sende buna göre sallayacaksın. mesela sallayacağın soruları sona bırak. testi bitir sallama sırası geldiğinde işaretlediğin harfleri say kaç a kaç b kaç c şeklinde.. eğer mesela c yi 2 defa işaretlemişsin c ye asıl veya d ve e yi az işaretlemişsin onlara asıl... tabi bu diğer sorulardan eminsen gecerli
-
Ögrenci Sallama Sanatı diye bir kitap var araştır o kitabı oku :)
-
tabiki bi taktiği var :) mesela 20 soruluk bir test 5 şık var genel olarak bu şıklar 4 e böünmüş olur yani cevaplar 4 a 4b 4c 4d 4e seklinde bildiklerini yapıcaksın geri kalanıda en az hangisini işaretlemişsen hepsini o az olanı işaretliceksin mesela 5a 4b 2c 3te d yatınya geri kalan 6taneyi e yapıcaksın bilmem anlata bildimmi :) böylece 25 üstü garanti...