folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Samanyolu Ndaki Program Boşanmak İstemiyorum Daki Müzik

Samanyolu Ndaki Program Boşanmak İstemiyorum Daki Müzik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    güzelse indirelim bakalım nasılmış

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    kardeş indirdim hakkaten güzelmiş ama bunun sade müzik hali yokmu arkada konuşma olmadan bide kim bu soluyen cok güzel sesi varmış

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    Güzel Begendim SAğol KArdeş...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    dengesiz bunu yazdı:
    -----------------------------
    kardeş indirdim hakkaten güzelmiş ama bunun sade müzik hali yokmu arkada konuşma olmadan bide kim bu soluyen cok güzel sesi varmış
    Boşanmak İstemiyorum şarkısını seslendirenler
    DEVRİM KAYA GÜRENÇ ve YÜCEL ARZEN.
    bunlarmiş ama sadece müzikli bulamadim kardeş:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

mehmetalievran bunu yazdı:

Boşanmak İstemiyorum şarkısını seslendirenler
    DEVRİM KAYA GÜRENÇ ve YÜCEL ARZEN.
    bunlarmiş ama sadece müzikli bulamadim kardeş:)

yinede saol bununla yetinecez artık 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

1 defa izleyebildim sadece günlük iş uyku gezmeler vs. bence güzel bi program türkiyede boşanmaların önlenebilmesi adına iyi bir iş diye düşünüyorum. EVLİ çiftler boşanmanın sonuçlarını ibret alarak görmeleri ve bilinçaltlarına bu kötü sonucu zararın neresinden dönülürse kardır diye düşünülebilir.

önceki yıllara göre daha çok artan bir boşanma söz konusu geçmişimizde boşanma diye bişey pek yoktu ölene kadar o yastığa baş koyacaksın gibi düşünce vardı.onca dayak yenilsede.:)

müzikte tam uymuş. hoş teşekkürler. yutubda daha uzun versiyonu var ayrıca izleyebilirsinizde;///8mm// haci senin avatarı gördüm videoda ::))

http://www.youtube.com/watch?v=LZLBA7mnwIw

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2197 Toplam Mesaj: 7