Samgung Gear Fit İnceleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Amatör olarak koşuyorum. Koşarken nabzı ölçen bu bileklik  ilk çıktığında beni çok heyecanlandırmıştı. Sonradan telefonuma(note 2) da uygun olduğunu görünce hemen almam gerektiğini düşündüm. İnternet incelemelerine baktığımda herkes övüyordu bu cihazı. Gittim samsung mağazasından aldım. Ancak yarım saat geçmeden iade ettim.

Saatte farkettiklerim şunlar:

Bunun yerine Runtastic(Android) programlarını kullanın. Adımsayar, koşu takip, internet yedekleme falan her şey var. Nabız ölçmek için de bir nabız ölçer saat alın.(En azından şarjı 1 yıl gider 3-4 gün değil)

Saatteki diğer özelikler: şarkı değiştirme, gelen aramayı cevaplama (kulaklık zaten yapıyor-kablo istemiyorsanız bluetooth kulaklık),telefondan facebook, twitter mesaj okuma (saatin şeklinden dolayı okumak bir ızdırap), Telefonun yerini bulma (bluetooth bağlantısı olduğu için en fazla kaç metre içinde telefonu bulabilir :) bunun yerine internet üzerinden çalışan uygulamalar daha mantıklı. Ayrıca saatte çizilmeler yaşanabilir, güneşli havalarda %100 görünmüyor ekran. Bir de maazallah saat kolunuzdayken kolunuzu bir yere çarparsanız ne olacağı malum (s3-note 2 ekranları ortada)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Runtastic kullanıyorum dediğin gibi. Pro sunuda aldkmı dadından yenmez 

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

şu giyilebilir teknolojiyi övdükçe övüyorlar...bi boka yaramaz teknoloji..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

şu giyilebilir teknolojiyi övdükçe övüyorlar...bi boka yaramaz teknoloji..

Hocam bunlar.başlangıç düzeyi ürünler geliştirildikçe (5-10 yıl)

telefon gibi vazgeçilmeyecek ürünler arasına girecrk bence.

matematik24.com
Toplam Hit: 1860 Toplam Mesaj: 4