Samsun 0 Rh (+) Kan Aranıyor
-
bu sabah ameliyat olucak lösemili bir arkadaşımız için samsunda 0 rh + kan aranıyor.
irtibat tel : 05416219067 -
ya hocam daha bugün samsundaydım şimdi tokattayım :( 0 rh - negatif ama verebiliyorum bildiğim kadarıyla.Olmadı ayarlardık birilerini.
-
0 rh pozitif kandan çok ne var? yolda birini çevirsen 0 rh + çıkar hocam. nadir bulunan rh negatif olanıdır, karıştırıyor olmayasın.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
0 rh pozitif kandan çok ne var? yolda birini çevirsen 0 rh + çıkar hocam. nadir bulunan rh negatif olanıdır, karıştırıyor olmayasın.
peki o yoldan çeirdiği adam sklemezse? a- benim biraz zor bulunuyor ama her 6 ayda bir birine veririm herkes böyle olmalı -
.
-
hocam samsundayım kan da tutuyor . Daha önce hiç kan vermedim sorun olurmu test faln yapıyolar galiba.
-
rebellisch55 bunu yazdı:
hocam samsundayım kan da tutuyor . Daha önce hiç kan vermedim sorun olurmu test faln yapıyolar galiba.
adam sabah diyo ameliyat geçmiştir kan ölçümü yaparlar öyle alırlar -
DJ_Alper bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
peki o yoldan çeirdiği adam sklemezse? a- benim biraz zor bulunuyor ama her 6 ayda bir birine veririm herkes böyle olmalı
-----------------------------benimki mecazi bir yorumdu hocam. eğer arkadaşın bilgisinde yanlışlık varsa doğru kanı araması için yazmıştım.
selamlar