Samsung 1.5TB 32MB 5400Rpm Sata2 Harddisk Yorumlarınız
-
Fiyat olarak gayet uygun olan bu harddiski almayı düşünüyorum. Amacım sadece depolama olacağından 5400 RPM kısmına pek takılmıyorum yeterli olacağı kanısındayım ancak aklımda nereden kaldıysa bu 1.5 TB'lar için sorun çıkarabilitesi yüksek falan demişlerdi. Sizlere sorum bu alet sağlam mıdır? HardDisk sonuçta içindekiler gitti mi gidiyor o yüzden öncelikle kullanan / bilgisi olanlara bi danışayım dedim.
-
5400 rpm fiyatının uygun olması bundan kaynaklanıyo sanırsam (7200 rpm) tavsiyem + 64 mb önbellekli hdd
-
harddiksin alanının büyük olması mesele 1 TB veya 1.5 TB verimi azaltır daha verimli bir hard disk istiyorsan 500 gb 32 mb (önbellek) 7200rpm den 3 tane alman daha fazla iş görecektir kanaatimce...
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------harddiksin alanının büyük olması mesele 1 TB veya 1.5 TB verimi azaltır daha verimli bir hard disk istiyorsan 500 gb 32 mb (önbellek) 7200rpm den 3 tane alman daha fazla iş görecektir kanaatimce...
-----------------------------Gel bize bazı bazı.
-
O harddiske para verilmez 5400 rpm artık sadeçe notebooklarda kaldı performansları düşüktür.7200 rpm bişeyler al.
-
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------
bu lafın üstüne susun.! ;) -
Ucuz değil pahalı onun yerine bak Wd 1 Tb 7200 Rpm Sata 3 Hdd al derim.Ben gayet memnunum 5200 rpm'mi kaldı ya =)