Samsung 3D Explorer Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

arkadaşlar evdeki masa üstü çocuk odasındaydı çocuk gelince mecburen artık kanepe altında yatıyor pc kasasını tv ünitesinin arkasına alayım tvyide monitör olarak kullanayım dedim kablosuz klavye mouse ile hiç birşey görünmeyecek

dün ethernet çektim çekmişken tvnin arkasına sokayım dedim türküz ya hep birşeyleri sokma arzusu :)

neyse takdım güncellemeleri felan kontrol ettirdim ordan 3d explorer diye birşey gördüm girdim 3D filmler fragmanlar muzikler felan var ama o bölüme girerken kullanıcı sözleşmesi felan çıktı okumadan kabul ediyorum dedim hiç film izlemedim fragman baktım sadece

sorum şuki benim dsmart digiturk gibi birşeyim yok tvyi sadece internete bağladım bana bir fatura felan gelirmi? :) gelmez diyosanız filmlerede göz atacam :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://www.samsung.com/us/3D/

sanırım buradan filmleri felan kiralayabiliyorsun. Kredi kartı bilgisi isteyecektir en kötü , öyle birşey için ise ödeme onayı gerekir.

%99 sanmıyorum hacı , fragman izlediğin için fatura ödemezsin :) (Digiturk te bile şifreli ve sinema kanalları için pin koruması varken )

Toplam Hit: 829 Toplam Mesaj: 2