Samsung 3D Explorer Hakkında
-
arkadaşlar evdeki masa üstü çocuk odasındaydı çocuk gelince mecburen artık kanepe altında yatıyor pc kasasını tv ünitesinin arkasına alayım tvyide monitör olarak kullanayım dedim kablosuz klavye mouse ile hiç birşey görünmeyecek
dün ethernet çektim çekmişken tvnin arkasına sokayım dedim türküz ya hep birşeyleri sokma arzusu :)
neyse takdım güncellemeleri felan kontrol ettirdim ordan 3d explorer diye birşey gördüm girdim 3D filmler fragmanlar muzikler felan var ama o bölüme girerken kullanıcı sözleşmesi felan çıktı okumadan kabul ediyorum dedim hiç film izlemedim fragman baktım sadece
sorum şuki benim dsmart digiturk gibi birşeyim yok tvyi sadece internete bağladım bana bir fatura felan gelirmi? :) gelmez diyosanız filmlerede göz atacam :)
-
sanırım buradan filmleri felan kiralayabiliyorsun. Kredi kartı bilgisi isteyecektir en kötü , öyle birşey için ise ödeme onayı gerekir.
%99 sanmıyorum hacı , fragman izlediğin için fatura ödemezsin :) (Digiturk te bile şifreli ve sinema kanalları için pin koruması varken )