Samsung 46D6500 Tv Pc Ye Bağlamak
-
Bu TV nin özelliğinde aynı wifi ağına bağlanmak var diye biliyorum ama bulamadım ...
Samsung 46D6500 Tv yi Wifi ye yada bunun üzerınden PC ye nasıl bağlayabiliriz (Kablosuz) yada Bağlayabilirmyiiz?
Bilen Birileri varsa anlatırsa sevinirim ...! -
Urun tam olarak bumu ?
http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE46D6500VSXTK-spec -
Aynen taaa kendisi hocam :)
Seri
Seri 6 Video
Ekran Boyutu 46 (116,84 cm) Çözünürlük 1920 x 1080 Hz Clear Motion Rate 400 Resim Motoru 3D HyperReal Engine Dinamik Kontrast Oranı Mega Geniş Renk Yükseltici (Artı) Wide Color Enhancer Plus Ekran
Ultra Clear Panel Var Ses
Dolby Dolby Digital Plus / Dolby Pulse SRS SRS TheaterSound HD dts 2.0+Dijital Çıkış Var Ses Çıkışı (RMS) 10 watts x 2 Hoparlör Türü Aşağıdan Ses Veren + Tam Aralık Smart TV İşlevselliği
Samsung SMART TV Var Smart Hub Var Search All Var Your Video Var Social TV Var Samsung Apps Var Samsung TV'de Skype™ Var Web Browser Var Genel Özellik
Samsung 3D Var 3D Dönüştürücü Var 3D Ses (TV) Var Allshare (Powered by DLNA) Var Akıllı Telefon Uzak desteği Var Kablosuz Yerleşik LAN Var Tek Ayak Bağlantı Var PVR Ready Var Zaman Kayması Var ConnectShare™ (USB 2.0) Sinema BD Wise Var Anynet+ (HDMI-CEC) Var HDMI 1.4 3D Oto. Ayar Var HDMI 1.4 A/Dönüş Kan. Desteği Var InstaPort S (HDMI hızlı değişme) Var Otomatik Kanal Arama Var EPG Var Teletext (TTXT) Var OSD Dili 29 Avrupa Dili Oto. Ses Düzeyi Ayarlayıcı Var Otomatik Kapanma Var Saat ve Açma/Kapama Zamanlayıcı Var Uyku Geri Sayımı Var Oyun Modu Var Resim İçinde Resim 1 Tuner PIP Sistem
DTV Tuner Built-in Var DTV Alımı DVB-T / C / S2 CI/CI+ CI+ Giriş ve Çıkış
HDMI 4 USB 3 Bileşen Girişi (Y/Pb/Pr) 1 Kompozit Girişi (AV) 1 (Y Bileşeni için Ortak Kullanım) Dijital Ses Çıkışı (Optik) 1 PC Girişi (D-sub) 1 CI Yuvası 1 Skart 1 RF Girişi (Karasal/Kablo Girişi) 1 RF Girişi (Uydu Girişi) 1 Kulaklık 1 PC Ses Girişi (Mini Jak) 1 DVI Ses Girişi (Mini Jak) 1 (PC Ses Girişi için Ortak Kullanım) Ethernet (LAN) 1 Tasarım
Tasarım ONE Çerçeve Tipi Dar Slim Type Ultra İnce Front Color Karbon Siyah Stant Türü Kare Dönme (Sol/Sağ) Var Eco
EU Eco etiketi A Eco İşareti AB Çevre Dostu Onaylı (EU Ecolabel) Eco Sensor Var Güç
Güç Kaynağı AC220 - 240 V 50 / 60 Hz Güç Tüketimi (Bekleme) 0,1 watts'nin altında Güç Tüketimi (Enerji Tasarrufu Modu) 48 Güç Tüketimi (Maks) 150 Boyut (GxYxD)
Ambalaj 1330 x 739 x 140 mm Standlı Set 1068,4 x 683,6 x 275 mm Standsız Set 1068,4 x 625,2 x 29,9 mm Ağırlık
Ambalaj 20,6 kg Standlı Set 17,2 kg Standsız Set 13,2 kg Aksesuarlar
Ultra İnce Duvar Montaj Desteği Var Vesa Duvar Montaj Desteği Var Floor Stand Support Var Uzaktan Kumanda Modeli TM1060 Slim Gender Cable 1 Komponent (AV paylaşımı), 1 Scart, 1 CI Yuvası -
Simdi ben benim yontemi anlatayim sende ona gore kablosuz olarak baglarsin.
Ben tv ile pc yi birbirine modem sayesinde kablolu olarak bagliyorum ancakUniversal Media Server ve
Plex - Plex Media Server: Your Media on all of Your Devices - Plex.tv kullanarak pc deki dosyalari oynatabiliyorum
sende windows uzerinden akis seceneklerinden akisa izin verip sonrada wi-fi uzerinden pc ye baglanabilmelisin ?
Benim bildiklerim bunlar ama aramizda samsung kullanan varsa onlarda fikir belirtirse daha iyi olur. -
Jubei bunu yazdı
Ben tv ile pc yi birbirine modem sayesinde kablolu olarak bagliyorum ancakUniversal Media Server ve
Plex - Plex Media Server: Your Media on all of Your Devices - Plex.tv kullanarak pc deki dosyalari oynatabiliyorum
sende windows uzerinden akis seceneklerinden akisa izin verip sonrada wi-fi uzerinden pc ye baglanabilmelisin ?
Benim bildiklerim bunlar ama aramizda samsung kullanan varsa onlarda fikir belirtirse daha iyi olur.Ama bunu bana anlatman tarif etmen lazım hocam ya :D
Söylemesi kolay :P Bir de anlatımı alayım sana zahmet :) -
JiggSaw bunu yazdıJubei bunu yazdı
Benim bildiklerim bunlar ama aramizda samsung kullanan varsa onlarda fikir belirtirse daha iyi olur.Ama bunu bana anlatman tarif etmen lazım hocam ya :D
Söylemesi kolay :P Bir de anlatımı alayım sana zahmet :)izlersen daha iyi olur sanki :)
http://skp.samsungcsportal.com/integrated/popup/HtvDetail3.jsp?seq=4387&cdsite=uk&seq1=341&seq2=847&seq3=894&seq4=2262&seq5=3244&seqCnt=5
Sonucu yaz mutlaka ;) -
SONUÇ : Yapamadım hocam , TV yi internete bağladım ama TV de Wifi Direct yok :(
-
JiggSaw bunu yazdı
ama tv,de wi-fi var gorunuyor,yani en azindan bir kablosuz aga baglanip internete girebilmesi gerekir ?
-
Jubei bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
ama tv,de wi-fi var gorunuyor,yani en azindan bir kablosuz aga baglanip internete girebilmesi gerekir ?
İnternete giriyor hocam , kablosuz wifi ye baglanıp nete girebiliyorum ...