Samsung 6 Serisi Lcd Tv Dts Desteği Sorunu
-
Bende 1 tb lik harici hdd var , buna film belgesel ıvır zıvır koyup lcd ye bağlayınca içinde bulunduğu medya oynatıcı sayesinde film izliyebiliyorum. ama bazen desteklenmeyen ses codec i deyip sadece görüntü veriyor ses gelmiyor. indirdiğim blu-ray filmlerin çoğu DTS desteğine sahip , bu filmlerden ses alamıyorum.
bu sorunu nasıl aşıcağımı bilen var mı ? y ada aynı sorunla karşılaşan ?
-
ewet bazen bızım tv de de oluyodu arastırmadım ama sole bı cozum buldum hdmi kablosu ıle pc yı tv ye baglayıp takılıyorm :))
-
Elimde derlediğim dts sesleri ac3e çeviren derleme bi program var fakat 24mb civarı uplamak uzun sürer.
EZmkvDTStoAC3v1.1 bu programla biraz uğraş bakalım olmadıuplarım biara.
-
bende acer ferrari netbook var şimdi vga ile onu bağlamayı düşünüyordum. gom playerla izlerim mis gibi ama 1080p hd tv yi o kadar para verip alıyorsun dts desteği sunmaması çok saçma
bu arada firmware ini gücelle oyunlarda takılmalar oluyordu güncellemeden sonra hiç takılma olmadı
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------
Elimde derlediğim dts sesleri ac3e çeviren derleme bi program var fakat 24mb civarı uplamak uzun sürer.
EZmkvDTStoAC3v1.1 bu programla biraz uğraş bakalım olmadıuplarım biara.
-----------------------------saol deniycem
-
vga ile baglarsan tv den ses alamassın ama pc den ses alırsın
-
ya evt doğru dediğin.....
-
Yapman gereken şey DTS'i AC3 demux etmen. Yukarıda verilen program ile kasmadan,mkvtoolnix ile biraz kasarak yapabilirsin. Aklında takılan sorun olursa yardımcı olurum.