Samsung A55 Rahatsız Etme Modu Çalışmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Selamlar, bu modu bir süredir kullanıyordum ayarlarında hiçbir değişiklik yapmadım, defalarca tekrar kontrol ettim, mod açıkken whatsapp'tan bildirim gelmeye devam ediyor. Aynı durumu yaşayan ya da çözümü bilen var mı?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

whatsapp'a ayrıcalık vermiş olabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

whatsapp'a ayrıcalık vermiş olabilirsin.

Yok hocam, sıfır. Her şey kapalı, defalarca kontrol ettim. Türk usulü tamir yöntemi olan çalışmıyorsa restart at şeklinde çözümler de denedim. Herhangi bir yazılım güncellemesi var mı diye kontrol ettim.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

Bende de a55 var ama aynı sorunu yaşamıyorum hocam.

Uygulama bildirimleri kısmında hiç uygulama olmadığına emin misin ?

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheErne
    TheErne's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Baypass yap hocam format at belki düzelir. 

Tabii manita rahatsız ederse vay halimize. Bildiri seçeneklerinde bildiriler çıkmasın onu kapatabilirsin

TheErne tarafından 08/Ara/24 20:18 tarihinde düzenlenmiştir

Renegadealien
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Piratebay bunu yazdı

Bende de a55 var ama aynı sorunu yaşamıyorum hocam.

Uygulama bildirimleri kısmında hiç uygulama olmadığına emin misin ?

Eminim. WhatsApp hariç her şeyden gelen arama ve bildirimleri engelliyor ama WhatsApp hiçbir engel yokmuş gibi bildirim göndermeye devam ediyor. Telefonu ilk aldığımda da kullanıyordum engelliyordu ama 1-2 hafta sonra WhatsApp bildirimlerini engellememeye başladı.

Toplam Hit: 780 Toplam Mesaj: 6
android rahatsız etme modu samsung a55