folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Samsung Allshare Bilgisayar Ve Televizyon Arası Kablosuz Bağlantı

Samsung Allshare Bilgisayar Ve Televizyon Arası Kablosuz Bağlantı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Samsung Allshare programını kullanan kişiler size sesleniyorum :)

Biraz önce programı pc ye yükledim çok güzel bir şekilde kablosuz olarak videolar izlenebiliyor çok süper gerçekten tavsiye ederim

Blu-ray video açtım görüntü mükemmel derecede sadece 5 saniyede bir takılma yaşıyorum boyutu 29 GB olunca malum böyle oldu :)

Bu takılma olayını modem yada farklı bir yer neresi olur bilmiyorum düzeltme şansım var mı ?

Deneyen olmuştur belki sormak istedim

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

laptop için denemiştim ilk denememde yaptımda sonra kurcalamadım fazla ama resim baktım ben bide norma video filme girmedim henüz :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

laptop için denemiştim ilk denememde yaptımda sonra kurcalamadım fazla ama resim baktım ben bide norma video filme girmedim henüz :D

Televizyon daha yeni olduğundan anca kurma fırsatım oldu sistem çok hoşuma gitti video,müzik,resim olarak her bir şeyere erişebiliyorsun usb ile film falan atıyordum uğraşmaya gerek kalmadı :D tek sıkıntı yaratan Blu-ray diğerlerinde boyutları devasa olmadığı için sıkıntı olmadı :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    eğer bilgisayarının ekranından takılma olmadan filmi izleyebiliyor ama televizyona aktardığında takılma oluyorsa bence takılmanın nedeni bağlantı hızının yetersizliği.
    Kablosuz bağlantıda televizyonun hangi hızda bağlanıyor? 36 mb, 48mb,54mb vb.bir bağlantı hızın olmalı.
    11g de 54 mb i görmelisin ama bu hız bile istediğin performansa az kalır. Bence televizyonunda, bilgisayarında ve modeminde 11n desteği yoksa kablolu bağlantıyı denemelisin.
    Tv nin mutlaka rj45 jaklı, cat6 kablolu ağ girişi vardır. Modemden direk kablo bağla.
    Eğer bilgisayarında (%99 gigabit vardır),televizyonunun ağ girişi gigabit (1000mb) ise gigabit switch almalısın. 4 portluları yaklaşık 100 tl civarıdır, belkide daha azdır. Hem bilgisayarına hemde televizyonuna cat6 kabloyla ağ bağlantısı yap.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Bağlantı hızının dandikliğinden kaynaklanıyor. modem. tv. ve notebook un wifi hızları nasıl ? bu hızı tv nin hızına denklersen iş düzelir. ama zaten tv nin düşükse bluray rip izleyecen :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

bu allshareyı pcye nasıl ındırcez samsungun sıtesınden kaldırılmıs :S

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

gerekli ekipman yok diyı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

allshare on-the-fly transcoding yapıyor galiba o yüzden güçlü bir pc ve(ya) kablolu bağlantı kullan

Toplam Hit: 1365 Toplam Mesaj: 8