Samsung Allshare Cast

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellhound
    hellhound's avatar
    Erkek

samsung marka tv'im de allshare ile video müzik ve şarkı aktarabiliyorum fakat pdf ve ppt formatlarını bilgisayardan allshare ile gösterme alternatifim varmı. Normalde pdf ve ppt formatlarını okumuyo. Bunları okuması için tv ye extra programlar kuruluyor mu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    hellhound bunu yazdı

samsung marka tv'im de allshare ile video müzik ve şarkı aktarabiliyorum fakat pdf ve ppt formatlarını bilgisayardan allshare ile gösterme alternatifim varmı. Normalde pdf ve ppt formatlarını okumuyo. Bunları okuması için tv ye extra programlar kuruluyor mu.

evde değilim uygulamalara bi bak olabilir, 
    all share de yok mu iyice inceledin mi , daha önce hiç işim olmadı pdf falan bakmadım ben. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hocam allshare özelliği için ağ olması bilgisayarla felan bağlı olması gerek değil mi? 

ben gördüm o özelliğide kullanmadım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

hocam allshare özelliği için ağ olması bilgisayarla felan bağlı olması gerek değil mi? 

abi kullan bence , 3d filmleri bi gönderiyorum tv ye kablo falan gerek olmadan izliyorum. 
    güzel oluyor, en güzel özelliği de format ayırmıyo ,  3gp bile oynatıyo :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

abi kullan bence , 3d filmleri bi gönderiyorum tv ye kablo falan gerek olmadan izliyorum. 

şimdi bunu ağa bağlayınca bilgisayarın içindeki video ve müzikleri görüyormu?

öyleyse flashla taşıma derdi kalmaz dediğin gibi 3d de çok kolaylık olur

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    MustyKTE bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

all share programından bir klasör belirliyorsun, ordaki videoları falan görüyor tvde. 
    aynen abi ilk aldığımda bende flasha atmaya calısıyordum 3D filmleri sığmıyodu falan sorun oluyodu, bu güzel .. kullan

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    MustyKTE bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

all share programından bir klasör belirliyorsun, ordaki videoları falan görüyor tvde. 
    aynen abi ilk aldığımda bende flasha atmaya calısıyordum 3D filmleri sığmıyodu falan sorun oluyodu, bu güzel .. kullan

önce şu masa üstünü samsuna bağlamam lazım :D

veztelle oynuyom oyunları amk

facede görmüşsündür

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellhound
    hellhound's avatar
    Erkek

samsung ile görüştüm bu formatlar desteklenmiyor dedi ayrıca farklı programlar varmı bu işi gören dedim oda yokmuş kendilerinin yaptığı acaba piyasada bu işi yapan program varmı yada sunumu videoya çevirip slayt slayt atlatmamı saglayan bir program varmıdır.

Toplam Hit: 920 Toplam Mesaj: 8