Samsung Allshare Cast
-
samsung marka tv'im de allshare ile video müzik ve şarkı aktarabiliyorum fakat pdf ve ppt formatlarını bilgisayardan allshare ile gösterme alternatifim varmı. Normalde pdf ve ppt formatlarını okumuyo. Bunları okuması için tv ye extra programlar kuruluyor mu.
-
hellhound bunu yazdı
samsung marka tv'im de allshare ile video müzik ve şarkı aktarabiliyorum fakat pdf ve ppt formatlarını bilgisayardan allshare ile gösterme alternatifim varmı. Normalde pdf ve ppt formatlarını okumuyo. Bunları okuması için tv ye extra programlar kuruluyor mu.
evde değilim uygulamalara bi bak olabilir,
all share de yok mu iyice inceledin mi , daha önce hiç işim olmadı pdf falan bakmadım ben. -
hocam allshare özelliği için ağ olması bilgisayarla felan bağlı olması gerek değil mi?
ben gördüm o özelliğide kullanmadım :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
hocam allshare özelliği için ağ olması bilgisayarla felan bağlı olması gerek değil mi?
abi kullan bence , 3d filmleri bi gönderiyorum tv ye kablo falan gerek olmadan izliyorum.
güzel oluyor, en güzel özelliği de format ayırmıyo , 3gp bile oynatıyo :D -
MustyKTE bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
abi kullan bence , 3d filmleri bi gönderiyorum tv ye kablo falan gerek olmadan izliyorum.
güzel oluyor, en güzel özelliği de format ayırmıyo , 3gp bile oynatıyo :Dşimdi bunu ağa bağlayınca bilgisayarın içindeki video ve müzikleri görüyormu?
öyleyse flashla taşıma derdi kalmaz dediğin gibi 3d de çok kolaylık olur
-
DJ_Alper bunu yazdıMustyKTE bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
güzel oluyor, en güzel özelliği de format ayırmıyo , 3gp bile oynatıyo :Dşimdi bunu ağa bağlayınca bilgisayarın içindeki video ve müzikleri görüyormu?
all share programından bir klasör belirliyorsun, ordaki videoları falan görüyor tvde.
aynen abi ilk aldığımda bende flasha atmaya calısıyordum 3D filmleri sığmıyodu falan sorun oluyodu, bu güzel .. kullan -
MustyKTE bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıMustyKTE bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
all share programından bir klasör belirliyorsun, ordaki videoları falan görüyor tvde.
aynen abi ilk aldığımda bende flasha atmaya calısıyordum 3D filmleri sığmıyodu falan sorun oluyodu, bu güzel .. kullanönce şu masa üstünü samsuna bağlamam lazım :D
veztelle oynuyom oyunları amk
facede görmüşsündür
-
samsung ile görüştüm bu formatlar desteklenmiyor dedi ayrıca farklı programlar varmı bu işi gören dedim oda yokmuş kendilerinin yaptığı acaba piyasada bu işi yapan program varmı yada sunumu videoya çevirip slayt slayt atlatmamı saglayan bir program varmıdır.