Samsung Android - Banka Uygulamalarına Giriş Yapamama Sorunu Hk.
-
Merhabalar,
samsung m31s kullanıcısı bir yakınım bugün hiçbir şekilde telefona bir program kurmamasına rağmen enpara ve yapıkredi uygulamasına girmek istediğinde yapı ve kredi mobil uygulamasında "Değerli müşterimiz, telefonunuzda güvenliğinizi tehlikeye atacak zararlı yazılım tespit edilmiştir. İşlemlerinize güvenle devam edebilmeniz için zararlı yazıım bulunan uygulamaların silinmesi veya telefonunuza format atmanız gerekmektedir. Güvenliğiniz için zararlı yazılım temizlenmediği sürece işlemlerinize devam edemeyeceğinizi hatırlatmak isteriz." şeklinde hata almaktadır.
hesaplara üçüncü kişilerin erişimi vs. olmamıştır.
düşüncem, bir izin bir onayın kaldırılması olabilir. sizin tecrübeniz var mı ? samsung arayüzünü bilmediğim için uzaktan yönlendirme de yapamadım.
rapidhacker550 tarafından 13/Nis/25 21:24 tarihinde düzenlenmiştir -
İnat TV tarzı korsan uygulama veya root varsa diyor bunu.
-
mkyb bunu yazdı
İnat TV tarzı korsan uygulama veya root varsa diyor bunu.
yok hocam root filan. hiçbir şey kurmamış. dün ne ise o.
-
Sen bi uygulama listesine bak. Dolandırıcılar yalan mesajlarla APK yükletiyor yaşlı kullanıcılara.
-
mkyb bunu yazdı
Sen bi uygulama listesine bak. Dolandırıcılar yalan mesajlarla APK yükletiyor yaşlı kullanıcılara.
baktım hocam. şimdi uzaktan uygulama izinlerine girdim yapı kredinin tüm izinleri açtım. şimdi ona girdi ama aynısı enparaya yaptım o düzelmedi. telefonda üçüncü bir uygulama da yok. tüm servisler google llc diyor.