Samsung Corby Wifi Kullananlar Bilgisayardan Sms Gönderme Nasıl Olur?
-
İyi günler
Samsung Corby Wifi telefonum var. Bilgisayarımda bluetooth özelliği var. İnternete bağlanırken bluetooth sayesinde telefonu modem olarak kullanabiliyorum. Ancak ben gelen mesajları ve yeni mesaj yazmayı bilgisayardan kontrol etmek istiyorum.
Araştırdım Kies yapar bu işi dediler. Güncelleme vs yapmama rağmen bluetooth bağlantısı sırasında desteklenmeyen telefon diyor.
Samsung PC Studio'yu yüklüyorum bluetooth ile bağlantı sırasında oda aynı hatayı veriyor. Bilgisayarımda sorun var desem telefonu modem yerine kullanıp internete girebiliyorum. Ancak windows 7 programı açarken hata verip öyle açıyor onlamı alakalı acaba?
Sorular:
Samsung Corby Wifi ile bluetooth aracılığı sayesinde sms alma ve gönderme işlerini yapabilir miyim? Kullanan var mı?Samsung Corby Wifi ile kablo aracılığı ile sms alma ve gönderme işlemi yapabilir miyim? Kulanan var mı? Corby modellerin kutusunda usb kablosu olmadığı için bunu denemedim ama oluyorsa kablo alacam.
Saygılar
-
bende samsung corby pro b5310 var şuanda m modem olarak kullanıyorum usb kablosu ile baglı modem özelliği aktifken diğer özellikler devre dışı kalıyor biri arıyınca konuşabiliyorsun ama sen başkasını arıyamıyorsun msj atamıyorsun modem özelliği devre dışıyken sadece gelen msjları okluyabiliyorsun cvp yazamıyorsun , nokia telefonlarda oluyor pc studio ile msj yollanıyor.
-
microkabus bunu yazdı
bende samsung corby pro b5310 var şuanda m modem olarak kullanıyorum usb kablosu ile baglı modem özelliği aktifken diğer özellikler devre dışı kalıyor biri arıyınca konuşabiliyorsun ama sen başkasını arıyamıyorsun msj atamıyorsun modem özelliği devre dışıyken sadece gelen msjları okluyabiliyorsun cvp yazamıyorsun , nokia telefonlarda oluyor pc studio ile msj yollanıyor.
Evet nokialarda oluyor ancak ama resmi sitede samsung ilede olduğu yazıyordu. USB ilede olmıyorsa bu zımbırtı nasıl oluyor.
-
samsung ilede oluyodur ama üst modellerde samsung 4s tarzı .
-
microkabus bunu yazdı
samsung ilede oluyodur ama üst modellerde samsung 4s tarzı .
Hayda. Çok saçma. Tamam telefonum yüksek model değil ama uyduruk telefon da değil. Corby ler o kadar alt modele gırıyor mu yahu.
-
telefon android mi ? bide edge'de olsa internet paketin varmı
-
airdroid kurabiliyor musun telefonuna?
eğer kurabiliyorsan yapabilirsin. airdroidle bilgisayardan wifi yoluyla telefona bağlanıp, mesaj gönderme alma gibi işlemleri bilgisayar üzerinden yapabilirsin.
-
Sharp bunu yazdı
telefon android mi ? bide edge'de olsa internet paketin varmı
LizardKing bunu yazdıairdroid kurabiliyor musun telefonuna?
eğer kurabiliyorsan yapabilirsin. airdroidle bilgisayardan wifi yoluyla telefona bağlanıp, mesaj gönderme alma gibi işlemleri bilgisayar üzerinden yapabilirsin.
Telefon ne yazık ki andorid değil. Androidlerde Wifi Kies bağlantısı varmış evet ama bunlarda yok. İnternet paketim dün bitti daha yenilemedim ama internet paketi ile çözüm varsa yenilerim.
-
Sonuç olarak olmuyor mu yani?
-
kadirozdemir bunu yazdı
android değilse malesef bilmiyorum hocam..
-
LizardKing bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
android değilse malesef bilmiyorum hocam..
O kadar deneme me rağmen olmuyor. Dizüstünün özel sms bildirim eklentisi varmış onu denedim o bile kabul etmedi. Demek ki olmuyor. Son bir kez yukarı diyelim olsa yararıma olacaktı.