folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Samsung Corby Wifi Kullananlar Bilgisayardan Sms Gönderme Nasıl Olur?

Samsung Corby Wifi Kullananlar Bilgisayardan Sms Gönderme Nasıl Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

İyi günler

Samsung Corby Wifi telefonum var. Bilgisayarımda bluetooth özelliği var. İnternete bağlanırken bluetooth sayesinde telefonu modem olarak kullanabiliyorum. Ancak ben gelen mesajları ve yeni mesaj yazmayı bilgisayardan kontrol etmek istiyorum.

Araştırdım Kies yapar bu işi dediler. Güncelleme vs yapmama rağmen bluetooth bağlantısı sırasında desteklenmeyen telefon diyor.

Samsung PC Studio'yu yüklüyorum bluetooth ile bağlantı sırasında oda aynı hatayı veriyor. Bilgisayarımda sorun var desem telefonu modem yerine kullanıp internete girebiliyorum. Ancak windows 7 programı açarken hata verip öyle açıyor onlamı alakalı acaba?

Sorular:

Samsung Corby Wifi ile bluetooth aracılığı sayesinde sms alma ve gönderme işlerini yapabilir miyim? Kullanan var mı?

Samsung Corby Wifi ile kablo aracılığı ile sms alma ve gönderme işlemi yapabilir miyim? Kulanan var mı? Corby modellerin kutusunda usb kablosu olmadığı için bunu denemedim ama oluyorsa kablo alacam.

Saygılar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    microkabus
    microkabus's avatar
    Erkek

bende samsung corby pro b5310 var şuanda m modem olarak kullanıyorum usb kablosu ile baglı  modem özelliği  aktifken diğer özellikler devre dışı kalıyor biri arıyınca konuşabiliyorsun ama sen başkasını arıyamıyorsun msj atamıyorsun  modem özelliği devre dışıyken sadece gelen msjları  okluyabiliyorsun cvp yazamıyorsun , nokia telefonlarda oluyor  pc studio ile  msj  yollanıyor.

Coffe and Cigarettes (2003) ;) ! A.L.o.N.e
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    microkabus bunu yazdı

bende samsung corby pro b5310 var şuanda m modem olarak kullanıyorum usb kablosu ile baglı  modem özelliği  aktifken diğer özellikler devre dışı kalıyor biri arıyınca konuşabiliyorsun ama sen başkasını arıyamıyorsun msj atamıyorsun  modem özelliği devre dışıyken sadece gelen msjları  okluyabiliyorsun cvp yazamıyorsun , nokia telefonlarda oluyor  pc studio ile  msj  yollanıyor.

Evet nokialarda oluyor ancak ama resmi sitede samsung ilede olduğu yazıyordu. USB ilede olmıyorsa bu zımbırtı nasıl oluyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    microkabus
    microkabus's avatar
    Erkek

samsung ilede oluyodur ama  üst modellerde samsung 4s tarzı .

Coffe and Cigarettes (2003) ;) ! A.L.o.N.e
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    microkabus bunu yazdı

samsung ilede oluyodur ama  üst modellerde samsung 4s tarzı .

Hayda. Çok saçma. Tamam telefonum yüksek model değil ama uyduruk telefon da değil. Corby ler o kadar alt modele gırıyor mu yahu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

telefon android mi ? bide edge'de olsa internet paketin varmı

www.yesilgrow.com - Growshop
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

airdroid kurabiliyor musun telefonuna?

eğer kurabiliyorsan yapabilirsin. airdroidle bilgisayardan wifi yoluyla telefona bağlanıp, mesaj gönderme alma gibi işlemleri bilgisayar üzerinden yapabilirsin.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı

telefon android mi ? bide edge'de olsa internet paketin varmı

LizardKing bunu yazdı

airdroid kurabiliyor musun telefonuna?

eğer kurabiliyorsan yapabilirsin. airdroidle bilgisayardan wifi yoluyla telefona bağlanıp, mesaj gönderme alma gibi işlemleri bilgisayar üzerinden yapabilirsin.

Telefon ne yazık ki andorid değil. Androidlerde Wifi Kies bağlantısı varmış evet ama bunlarda yok. İnternet paketim dün bitti daha yenilemedim ama internet paketi ile çözüm varsa yenilerim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Sonuç olarak olmuyor mu yani?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

android değilse malesef bilmiyorum hocam..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

android değilse malesef bilmiyorum hocam..

O kadar deneme me rağmen olmuyor. Dizüstünün özel sms bildirim eklentisi varmış onu denedim o bile kabul etmedi. Demek ki olmuyor. Son bir kez yukarı diyelim olsa yararıma olacaktı.

Toplam Hit: 3933 Toplam Mesaj: 11