Samsung D900 Sorun
-
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben yeni üyeyim.
şimdi sorunuma gelelim
samsung d900 1hafta önce aldım ve mükemmel bir telefon fakat d900ün java oyunları çok olmasına ragmen çogu demo ve ben d900'e bilgisayardan nasıl oyun atarım onu öğrenmek istiyorum bilen varmı?
şimdiden teşekkürler
-
blüütütle atabilirsin :D bluetooth ile bağlantı kurup java oyunları atabiliyorsun sanırım.
-
daim h.g ii etmsssın hayırlı ugurlu olsun ama hefesın kacacak biraz bende 4 ay önce filan aldım teli ama Kapakda sorunv ar zor acılıp kapanıor mumkun oldugunca direk yes tusuna basarak konusmaya defam et :) bende telefonla bırlıkte gelecen pc sutıdou mu ne bişey vardi o ingilicve yenilerde türkçemi cd ?
-
evet cd türkçe hatta kutudan 1gb hafıza kartıda çıktı aslında şanskıydım ama kapak içime dert oldu benşmde bi takılma oluyo az açmaya çalısıyorum kapagı bakalım dayancakmı
-
evet cd türkçe hatta kutudan 1gb hafıza kartıda çıktı aslında şanskıydım ama kapak içime dert oldu benşmde bi takılma oluyo az açmaya çalısıyorum kapagı bakalım dayancakmı
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------evet cd türkçe hatta kutudan 1gb hafıza kartıda çıktı aslında şanskıydım ama kapak içime dert oldu benşmde bi takılma oluyo az açmaya çalısıyorum kapagı bakalım dayancakmı
-----------------------------
prgm upload edermısın bana cok açil hocam beaa :( Kaç MB edebilirmisin? -
garantex die bi olay var onu tavsiye ederim. adamlar butun herseyi karsılıor. bi nevi sigorta yane.. calınsa bile sana tel alıp verio adamlar.. sorun cıkmasını sitemioanıs bence bunu yaptırın.. ben nokia aldıgımda yaptırmıstım... calındı telefon polis raporu ile basvurdugumda para iade ettiler ve simdi samsung aldım bunuda yaptırdım garanti....
oyun atma işine gelince mavidiş ile yapabilirsin :D ama sana tavsiyem telefonu telefon gibi kullan bosuna yorma :d