Samsung D900İ İçin Program Yada Ne Warsa
-
samsung d900i kullanıyorum çok memnunum ama bir tema olsun program olsun yada herneyse bişe olsun bulamadım ya bulmayı bıraktım para ile bile satın alacam onuda bulamadım arkadaslar kullananlar wardır biliyorsanız ekleyinde paylaşalım
-
şii sakin ol ne parası pulu sorman yeter :)
www.getjar.com bu siteden samsung d900 olarak oyun ve program billimum şey bulabilirsin, daha doğrusu neredeyse her türlü java platformuna uygun şeyler var.
ha kurma olayını yapmak biraz kasış, nette araştırdım d900i ye kurulum yapabilen bi yer bulamadım diğer telefonlara kurulum örnekleri vardı onları izleyip harmanlayıp kedime kurmayı başardım bu konuda da yardım edebilirim, pm atarsan buraya cevap olarak yazar veya konu olarak açarım... neyse benim kullandığım 3 program var bunlar
opera mini : operanın cep için browser ı tek kelime ile harika
newbuzz : msn, icq, yahoo, aol vs vs yi tek bi programla kontrol edebiliyosun, kurduktan sonra cepten üye oluyorsun sonra şifreni vs girip güzelce kullan
mobile gmaps : google earth un cep tel için versiyonu, aynı google map gibi süs diye tutuyorum bunu ama :)diğer program vs vs ne istersen orda var bana bu 3 ü yetiyo, kendi mail alma özelliği ile pop mail kullanabiliyosun zaten,kullanamasan bile opera mini ile gir web den kontrol et öyle bişi ...
dipnot : tema arama tema yok, tema gittiğin her ülkeye göre !! oranın bi özel şeyi ile otomatik değişiyor veya arkaplan kullanabilirsin sadece ...