Samsung Driver Yardım Müritler
-
hocalar bi arkadaşın pc ye format atıp windows xp kuracagım yalnız pc netbook, bunlar için normal işletim sistemi kuruyoruz dimi ? herhangi bi hatayla karşılaşırmıyım başka püf noktları varmıdır netbooklar için extradan ? bide makinenin modeli SAMSUNG N150 JA04TR. driver olarak JA04US ve JA04EN olarak buldum tr versiyonu bulamadım sorun çıkar mı ? en güncel driverlara nasıl ulaşabilirim yardım edermisiniz rica etsem ?
Dipnot : ya valla sizleri seviyorum ha.. her türlü derdime koşacağınızı biliyorum kendimi güvende hissediyorum hepinizden allah razı olsun varlığınız yeter :) yağ çekme amacı güdmeksizin içimden geldi yazmak istedim.
-
normal normal bildiğin xp işte kur gitsin driverler için ise indir driver genius programını al yedeğini kurulumdan sonra aynen geri yüklersin.
-
-
buyur hocam tr versiyonu burdan indirebilirsin :)
Sürücülere tıklayıp
Ek olarak;
Kolay Ağ Yöneticisi yüklesen kafidir.
Cihazın ram düşük bütün hepsini yüklemenin mantığı yok :)
Kolay gelsin.
-
mükemmelsiniz siz eywallah :) barış dostum sen ayrı bi mükemmelsin kimse üzülmesin ama :) bugün sevgi böcüklerim çıkmış ortaya galiba ha :D
Edit: bide bişey daha. bu sürücüleri yüklerken sıralama varmı yoksa rastgele hepsni kursam olur mu ? ben hep rastgele kuruyorum normalde
-
someone_from_71 bunu yazdı:
-----------------------------mükemmelsiniz siz eywallah :) barış dostum sen ayrı bi mükemmelsin kimse üzülmesin ama :) bugün sevgi böcüklerim çıkmış ortaya galiba ha :D
Edit: bide bişey daha. bu sürücüleri yüklerken sıralama varmı yoksa rastgele hepsni kursam olur mu ? ben hep rastgele kuruyorum normalde
-----------------------------chipset restart
ses kartı restart
bluetooth
wireless
lan
touchpad restart
ekran kartı restart
-
eyvallah kardeşim çok makbule'YE geçti :D