folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung E250i Imei Numarası Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Samsung E250i Imei Numarası Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Merhaba mürid ve mürideler,

Kardeşimin Samsung Sgh E250i telefonunu fabrika ayarlarına döndürmem gerekiyordu. Menü > Ayarlar kısmında bulamayınca kod ile yapayım dedim, netten bulduğum ilk kod ile yaptım ve telefon artık IMEI numarasını 15 tane 0 gösteriyor.

Telefon açılıyor, müzik dinleniyor, kamera vs vs telefonun bütün özellikleri çalışıyor. Fakat arama yapamıyorum ve mesaj atamıyorum. Şebeke ile bağlantı var gösteriyo sol üst tarafta ama arama yapınca "hiçbir şebeke bulunamadı" diyor ve aramıyor.

Tahminim IMEI numaramı düzeltince sorun çözülecektir fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bilen gören duyan var mı?

Dip Not: Telefon orijinal ve birkaç yıldır sorunsuzdu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaSuM_SeRSeRi
    MaSuM_SeRSeRi's avatar
    Erkek

kardeş ben telefoncuyum sorunun cevabını verıyım senın ona pcden imei atman falan mumkun değil ancak servısı olan bı telefoncuya gotur 15 20 tl karşılıgında bu ısı halledıyorlar yanı program vs. aramaya uğraşma onun box diye kabloları falan var o sayede oluyor

TÜRKMÜSÜN GÖSTER ÜRKSÜN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

MaSuM_SeRSeRi bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeş ben telefoncuyum sorunun cevabını verıyım senın ona pcden imei atman falan mumkun değil ancak servısı olan bı telefoncuya gotur 15 20 tl karşılıgında bu ısı halledıyorlar yanı program vs. aramaya uğraşma onun box diye kabloları falan var o sayede oluyor

-----------------------------

telefoncu saniyede yapıyo 

bende yaptırmıştım

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Eyvallah gençler :)

Toplam Hit: 4702 Toplam Mesaj: 4