Samsung Ev Aletleri (Yardım)
-
Samsung markasının Çamaşır makinesi, Bulaşık makinesi, Buzdolabı Nasıldır,
kullanılır mıdır kullanıp şikayet eden varmı yada kötüleyici şeyler duyan var mı ?
bugün biraz dolaştık da almayı düşünüyoruz. sizin de fikirlerinizi almak istedim.
Almışken bir kez alıcaz.
4,100 fiyat yazıyor katalog da.
-
profilo bak canım samsung pek denenmiş ürün degil sanırım ama bens ana profilo al derim yani bosc servisi bakıyor ve bosc ile aynı malzeme kullanılıyor sakın arçelige gidip tonla para bayılma ben çamaşır bulaşık nofrost set üstü 106 plazmayı spottan 4 bine aldım.
-
bizim yazlıkta var samsung buzdolabı. gittiğimizde takıyoruz fişini çalıştırıyoruz 2 sene olmuştur yaklaşık alalı bi sıkıntısı yok şimdilik..
-
yazanlara tsk ederım. başka fikri olan var mı.
-
takipteyim
-
Elektronik eşya şans işidir. Arkadaşımın Samsung marka buzdolabı cok arıza çıkardı. Tamir bile edemedi yetkili servis. Başka bi dolabı daha ucuza verdiler en sonunda.
-
sanane bunu yazdı
Elektronik eşya şans işidir. Arkadaşımın Samsung marka buzdolabı cok arıza çıkardı. Tamir bile edemedi yetkili servis. Başka bi dolabı daha ucuza verdiler en sonunda.
ha bide üstüne para verdi :D
oda iyiymiş abim.
-
Amd-x bunu yazdısanane bunu yazdı
ha bide üstüne para verdi :D
oda iyiymiş abim.
bende bosch vardı 1 küsür fiyata almıştık bozuldu geldi değiştirdiler çok daha üst bir versiyonla.