Samsung Galaxy 551

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

adfroidli bu telefonu almayı düşünüyorum,çünkü hem touch, hem qwerty. tavsiye eder misiniz?
    http://www.ceptown.com/model/1712/samsung-galaxy-551-i5510 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

wifi yok alınmaz

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

aq buna benzer başka ne var? arkdaşımda vardı, onun wifisi vardı :S bu değil o zaman.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

işlemci 667 mhz, grafik işlemcisi(gpu) yok oyun falan oynayamazsın doğru düzgün, wifi yok, ekran çözünürlüğü çok düşük, batarya 1200 miliamper (bir gün dayanmaz), dahili hafıza 160 mb uygulama kurarken sıkıntı olacak, kamerasında flaş yok

bunların yanında pek bilinen-tercih edilen bi cihaz olmadığı için internetten rom falan bulmakta sıkıntı yaşayabilirsin.

tek artısı klavyesi, ama dokunmatik sanal klavyeye bi haftada alışılıyor hocam benden söylemesi

bu fiyata galaxy gio alabilirsin, eğer marka takıntın yoksa huawei u8800 al bundan on gömlek üstün bi telefon.kullananlar çok memnun.

illa ki qwerty + dokunmatik bi arada olsun dersen galaxy pro bakabilirsin, yok onun ekranı küçücük dersen kesenin ağzını açıp htc desire z bakacaksın.

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:
    -----------------------------

işlemci 667 mhz, grafik işlemcisi(gpu) yok oyun falan oynayamazsın doğru düzgün, wifi yok, ekran çözünürlüğü çok düşük, batarya 1200 miliamper (bir gün dayanmaz), dahili hafıza 160 mb uygulama kurarken sıkıntı olacak, kamerasında flaş yok

bunların yanında pek bilinen-tercih edilen bi cihaz olmadığı için internetten rom falan bulmakta sıkıntı yaşayabilirsin.

tek artısı klavyesi, ama dokunmatik sanal klavyeye bi haftada alışılıyor hocam benden söylemesi

bu fiyata galaxy gio alabilirsin, eğer marka takıntın yoksa huawei u8800 al bundan on gömlek üstün bi telefon.kullananlar çok memnun.

illa ki qwerty + dokunmatik bi arada olsun dersen galaxy pro bakabilirsin, yok onun ekranı küçücük dersen kesenin ağzını açıp htc desire z bakacaksın.

hocam bi yanlışlık var ya, arkdaşımdakinde wifi vardı, hatta benim ağa bağlandık falan, qwerty idi. tasarım aynıydı, rüyamıydı lan yoksa :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:

o6u2 bunu yazdı:

hocam bi yanlışlık var ya, arkdaşımdakinde wifi vardı, hatta benim ağa bağlandık falan, qwerty idi. tasarım aynıydı, rüyamıydı lan yoksa :S

başka bi modelle karıştırıyor olabilirsin :) kaldı ki wifi olsa bile yukarıda onlarca eksi özellik saydım, altta da tavsiyelerimi verdim.sen bilirsin :)

edit : başka bi sitede arattığımda wifi var diyor.senin link verdiğin site hatalı olabilir.doğru wifi varmış cihazda.

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

:D evet çoğu sitede var yazıyor :D kafam karıştı bana şarjsorunu olmayan lazım :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:

:D evet çoğu sitede var yazıyor :D kafam karıştı bana şarjsorunu olmayan lazım :|

adam telefonla 6-7 gb işlem yapıyo :(

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Bir kaç aydır kullanıyorum. Arkadaşlar yanlış biliyor, Wifi var. Çok kullanışlı. Şarj 1 gün civarı gidiyor. Bu 2 milyarlık Iphone veya 1 küsür milyarlık HTC ile karşılaştırıldığında gayet iyi bir süre. Bunun dışında dokunmatiği mükemmel. Tek kötü yanı kamerası. Onun dışında her şeyden memnunum.

http://tahribat.com/Forum-Samsung-I5510-Galaxy-Yorumlariniz-135678/2/ 

Bu konuyu açmıştım zamanında. Okumanı tavsiye ederim. 

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

biraz daha para koy üstüne desire z al bence onda da indirim varmış fiyatı gayet güzel wildfire almasam desire z alırdım :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 1094 Toplam Mesaj: 10