Samsung Galaxy Ace 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabalar, başlıktan anlaşılacağı gibi Samsung Galaxy Ace 2 almayı düşünüyorum. Daha önce kullanan veya hala daha kullanıyor olan yahut bu telefon hakkında bilgiye sahip olan arkadaşlar yardımcı olurlar ise sevinirim. Telefonun eksi ve artı özelliklerini de yazarsanız daha iyi olur.

Asla Asla Deme. . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek

dostum bence  almalısın  ama nakitin gücün varsa s3 al pek fiyat farkı yok arasında  ama s2 de  çok güzel alet ince şık tasarım  kamerasıda oldukça güzel  zaten dokunmatik hakkında  fazla  konuşmamak lazım çok hassas tek beğenmediğim noktası şarjı  ya ben çok kurcalıyorum telefonu yada gerçekten şarj bakımından zayıf kalmış ama güzel cihaz 10 üzerinden 7 alır

maycamp85
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam ben zaten Bulgaristan'da okuyorum. 5-6 ay sonra taksitle telefon alma imkanım olacak. O zaman oradan S3 veya artık o zamana kadar başka bir model çıkarsa onu almayı planlıyorum.  Bu arada S2 ile Ace 2'yi karıştırdın gibi duruyor :)

Asla Asla Deme. . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek
    Humerus bunu yazdı

Hocam ben zaten Bulgaristan'da okuyorum. 5-6 ay sonra taksitle telefon alma imkanım olacak. O zaman oradan S3 veya artık o zamana kadar başka bir model çıkarsa onu almayı planlıyorum.  Bu arada S2 ile Ace 2'yi karıştırdın gibi duruyor :)

karıştırmadım usta merak etme kullandım ama xperia s  aldım vazgeçtim ondan :D

maycamp85
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yok mu hiç bilgisi olan yahu?

Asla Asla Deme. . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar