Samsung Galaxy Ace 2
-
Merhabalar, başlıktan anlaşılacağı gibi Samsung Galaxy Ace 2 almayı düşünüyorum. Daha önce kullanan veya hala daha kullanıyor olan yahut bu telefon hakkında bilgiye sahip olan arkadaşlar yardımcı olurlar ise sevinirim. Telefonun eksi ve artı özelliklerini de yazarsanız daha iyi olur.
-
dostum bence almalısın ama nakitin gücün varsa s3 al pek fiyat farkı yok arasında ama s2 de çok güzel alet ince şık tasarım kamerasıda oldukça güzel zaten dokunmatik hakkında fazla konuşmamak lazım çok hassas tek beğenmediğim noktası şarjı ya ben çok kurcalıyorum telefonu yada gerçekten şarj bakımından zayıf kalmış ama güzel cihaz 10 üzerinden 7 alır
-
Hocam ben zaten Bulgaristan'da okuyorum. 5-6 ay sonra taksitle telefon alma imkanım olacak. O zaman oradan S3 veya artık o zamana kadar başka bir model çıkarsa onu almayı planlıyorum. Bu arada S2 ile Ace 2'yi karıştırdın gibi duruyor :)
-
Humerus bunu yazdı
Hocam ben zaten Bulgaristan'da okuyorum. 5-6 ay sonra taksitle telefon alma imkanım olacak. O zaman oradan S3 veya artık o zamana kadar başka bir model çıkarsa onu almayı planlıyorum. Bu arada S2 ile Ace 2'yi karıştırdın gibi duruyor :)
karıştırmadım usta merak etme kullandım ama xperia s aldım vazgeçtim ondan :D
-
Yok mu hiç bilgisi olan yahu?
-
donanım haber inceleme videosu. 2 gün oldu yayımlayalı.