Samsung Galaxy Ace Batarya?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

telefonun bataryası şişti, wifi falan açtımmı pat diye dibe düşüyo şarj. Kapat aç yaptığımda eski haline dönüyo ama wirelesslardan faydalanamıyorum. Bataryayı değiştiricem ama burda bi sorayım dedim kullananlar olsun telefoncu müridler olsun bi bilene danışayım dedim;

telefonun standart bataryası 1350 mAh, ama andida marka 1800mAhlık bataryalar var gittigidiyorda. Bu bataryalarda patlama çatlama durumu olur mu? Siz ne önerirsiniz batarya olarak? normal batarya fiyatı 8,60tlden başlıyo, başarı garantili var 50 lira. Ne yapayım, illa orjinal batarya mı alayım yoksa 8-10 liralıklarda aynı işi görür mü? Ya da o 1800mAhlığı alsam güzel olur mu?

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

1800mah iyiymiş takipteyim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yalnız telefonun kıçına tam oturucak mı batarya ? Mesala Galaxy S2 için özel bataryalar aynen bunun gibi büyük olduğundan dolayı oturmadığından dolayı ayrıca birde yanında telefon kapağı veriyorlardı özel.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam performanslı olacagını sanmam ... Her cıhaz ıcın o tarz batarya var ama pek önermıyorlar ...

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

slimler tam oturuyor. Ama andida cırt diyolar, mugen falan başka markalar önerilmiş onlarında fiyatları orjinal bataryadan fazla... Bu yan sanayiler iş görürmü?

:)
Toplam Hit: 724 Toplam Mesaj: 5