Samsung Galaxy Ace Batarya?
-
telefonun bataryası şişti, wifi falan açtımmı pat diye dibe düşüyo şarj. Kapat aç yaptığımda eski haline dönüyo ama wirelesslardan faydalanamıyorum. Bataryayı değiştiricem ama burda bi sorayım dedim kullananlar olsun telefoncu müridler olsun bi bilene danışayım dedim;
telefonun standart bataryası 1350 mAh, ama andida marka 1800mAhlık bataryalar var gittigidiyorda. Bu bataryalarda patlama çatlama durumu olur mu? Siz ne önerirsiniz batarya olarak? normal batarya fiyatı 8,60tlden başlıyo, başarı garantili var 50 lira. Ne yapayım, illa orjinal batarya mı alayım yoksa 8-10 liralıklarda aynı işi görür mü? Ya da o 1800mAhlığı alsam güzel olur mu?
-
1800mah iyiymiş takipteyim.
-
Yalnız telefonun kıçına tam oturucak mı batarya ? Mesala Galaxy S2 için özel bataryalar aynen bunun gibi büyük olduğundan dolayı oturmadığından dolayı ayrıca birde yanında telefon kapağı veriyorlardı özel.
-
Hocam performanslı olacagını sanmam ... Her cıhaz ıcın o tarz batarya var ama pek önermıyorlar ...
-
slimler tam oturuyor. Ama andida cırt diyolar, mugen falan başka markalar önerilmiş onlarında fiyatları orjinal bataryadan fazla... Bu yan sanayiler iş görürmü?