folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Samsung Galaxy Ace Gt-S5830i Yardım

Samsung Galaxy Ace Gt-S5830i Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Samsung galaxy ace gt-s5830i telefon gelmiş arkadaşa ıraktan imeisi kaçakmıdır nedir ne değildir hiç bişiyini bilmiyorum

dolayısı ile garantisi de yok androidten anlamıyorum herneyse. telefon 10 dkk ara ile kendisini yeniden başlatıyor fabrika

ayarlarına çevirdim kod ile format attım vs. daha sonra dedim hele kies e bağlayıp yazılım güncellemesi varsa yapayım dedim

güncelleme var fakat güncellemeyi indirirken kieste %99 da tıkanıyor. telefonun kendi içinden wifiye bağlanıp telefondan

güncelleyim diyorum bu seferde de güncellemeyi indiriyor telefon yeniden başlatılacak diyor daha sonra yazılım güncellenirken

%27 de telefon pat diye yine yeniden başlıyor.. root mudur jailbreak mıdır nedir hiç bilmiyorum telefonda 2.3.6 yüklü

la bi yardım edin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O telefon servislik olmuş bence. :) 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

açıkcası servise para bayılmak istemiyorum .d hem ayrıca cihaz kaçak buda yetmezmiş gibi ordada dalavere yaparlarmı diye düşünüyorum

yunusdogan tarafından 18/Kas/12 10:18 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ee son surum zaten 2,3,6 daha ne ugrasıyonkı?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Hattın avea ve 3G ile bağlanıyorsun değil mi :))))))))

mobil bağlantıda 2g kullan var ona tıkla dene bi :)

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    evet avea 3g ile denedim olmadı telefonun wifisi ile denedim olmadı telefonu pc ye bağladım kiesten yapmaya çalıştım olmadı.

ayrıca bir diğer arkadaş zaten 2 3 6 demiş ama söyle diyeyim madem son sürüm neden güncelleme var diye uyarı veriyor ??
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    evet avea 3g ile denedim olmadı telefonun wifisi ile denedim olmadı telefonu pc ye bağladım kiesten yapmaya çalıştım olmadı.

ayrıca bir diğer arkadaş zaten 2 3 6 demiş ama söyle diyeyim madem son sürüm neden güncelleme var diye uyarı veriyor ??

Bu telefon suan sirnaktami ikamet ediyor :)

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    dostum bu sorun tamamen avea 3g den kaynaklanıyor, ama istanbulda olmuyor yani ilden ile farkediyor. sırf o yüzden hattımı değiştirdim... güncelleme ise video olayı için geldi ekran kilidin resmi hareket ettirerek açılıyorsa güncelleme yapman lazım, 14mb falandı..

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Bu telefon suan sirnaktami ikamet ediyor :)

diyarbakırda ikamet ediyor :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

En son çıkan Stock romu atarsan düzelir diye düşünüyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1935 Toplam Mesaj: 10