Samsung Galaxy Ace Gt-S5830i Yardım
-
Samsung galaxy ace gt-s5830i telefon gelmiş arkadaşa ıraktan imeisi kaçakmıdır nedir ne değildir hiç bişiyini bilmiyorum
dolayısı ile garantisi de yok androidten anlamıyorum herneyse. telefon 10 dkk ara ile kendisini yeniden başlatıyor fabrika
ayarlarına çevirdim kod ile format attım vs. daha sonra dedim hele kies e bağlayıp yazılım güncellemesi varsa yapayım dedim
güncelleme var fakat güncellemeyi indirirken kieste %99 da tıkanıyor. telefonun kendi içinden wifiye bağlanıp telefondan
güncelleyim diyorum bu seferde de güncellemeyi indiriyor telefon yeniden başlatılacak diyor daha sonra yazılım güncellenirken
%27 de telefon pat diye yine yeniden başlıyor.. root mudur jailbreak mıdır nedir hiç bilmiyorum telefonda 2.3.6 yüklü
la bi yardım edin
-
O telefon servislik olmuş bence. :)
-
açıkcası servise para bayılmak istemiyorum .d hem ayrıca cihaz kaçak buda yetmezmiş gibi ordada dalavere yaparlarmı diye düşünüyorum
yunusdogan tarafından 18/Kas/12 10:18 tarihinde düzenlenmiştir -
ee son surum zaten 2,3,6 daha ne ugrasıyonkı?
-
Hattın avea ve 3G ile bağlanıyorsun değil mi :))))))))
mobil bağlantıda 2g kullan var ona tıkla dene bi :) -
evet avea 3g ile denedim olmadı telefonun wifisi ile denedim olmadı telefonu pc ye bağladım kiesten yapmaya çalıştım olmadı.
ayrıca bir diğer arkadaş zaten 2 3 6 demiş ama söyle diyeyim madem son sürüm neden güncelleme var diye uyarı veriyor ?? -
yunusdogan bunu yazdıevet avea 3g ile denedim olmadı telefonun wifisi ile denedim olmadı telefonu pc ye bağladım kiesten yapmaya çalıştım olmadı.
ayrıca bir diğer arkadaş zaten 2 3 6 demiş ama söyle diyeyim madem son sürüm neden güncelleme var diye uyarı veriyor ??
Bu telefon suan sirnaktami ikamet ediyor :) -
dostum bu sorun tamamen avea 3g den kaynaklanıyor, ama istanbulda olmuyor yani ilden ile farkediyor. sırf o yüzden hattımı değiştirdim... güncelleme ise video olayı için geldi ekran kilidin resmi hareket ettirerek açılıyorsa güncelleme yapman lazım, 14mb falandı..
-
Mx0TBT bunu yazdıyunusdogan bunu yazdıevet avea 3g ile denedim olmadı telefonun wifisi ile denedim olmadı telefonu pc ye bağladım kiesten yapmaya çalıştım olmadı.
ayrıca bir diğer arkadaş zaten 2 3 6 demiş ama söyle diyeyim madem son sürüm neden güncelleme var diye uyarı veriyor ??
Bu telefon suan sirnaktami ikamet ediyor :)diyarbakırda ikamet ediyor :)
-
En son çıkan Stock romu atarsan düzelir diye düşünüyorum.