Samsung Galaxy Ace İzlenimleriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Evet sevgili mürid ve mürideler . Yakın zamanda telefonumu yenilemek istiyorum galaxy ace düşünüyorum android olduğu için . Sizin önerileriniz veya galaxy ace hakkındaki görüşleriniz izlenimleriniz varsa kullananlardan telefonun hızı hakkında bilgi almak istiyorum . 

Varsa bide galaxy ace ile çekilmiş bir fotoğraf olursa iyi olur netliğini merak ediyorum

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

gio a da bi bak derim ekran çözünürlüğü daha iyi

Solak Cerrah
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

Hocam Desire Z almadan önce bu telefon ile Huawei X5 arasında gidip geliyordum. Fiyatları yakın (650 ace - 569 X5)

Öncelikle telefonda Flash desteği yok. Ekstra yazılım kurman gerekiyor (skyfire). Bu önemli bir eksi.

Ayrıca ekranı 3.5 ". Cogu telefon 3.7, almısken 3.7den altını almamanı bütcen yetiyorsa da 4.0 üstüne cıkmanı öneririm. Film, Oyun ve Tarayıcıda gezerken vs.de cok etkiliyor.

Ram 'i 278 oldugu söyleniyor ki bu çok az :(.

Ama genede kotu telefon sayılmaz. Bütçem 600 lira diyorsan alabilirsin. Ama Bütçen el veriyorsa Optimus Black yada Desire Z , yada ikinci el Desire S almanı öneririm.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

ben kullanıyorum.hız açısından bi problemim yok 800 mhz işlemci işimi görüyor.

android animasyonlarını açarsam geçişlerde çok az yavaşlık hissedilebiliyor.

kamera güzel çekiyor.fotoğraf koymaya şimdi üşeniyorum :)

wifi güzel çalışıyor, ekran yeterince parlak ve çözünürlüğü yeterli. hafif, ince, dokunmatik ekranı gayet iyi duyarlılığı güzel.

android işletim sisteminin sağladığı binlerce güzel özelliği saymıyorum zaten araştırmışsan biliyosundur.telefon rehberimdekilerin fotoğraflarını falan bile kendiliğinden facebooktan bulup değiştirdi öyle diyeyim bu sana sadece bi örnek olsun sen gerisini düşün.

gelelim sana bahsedilmeyen eksilerine.

dahili hafıza kesinlikle yetersiz.180 mb gibi komik bi dahili hafızası var.uygulama manyağı yapacam herşeyi kuracam diyorsan işine gelmez.hafıza kartına kurulabilen uygulamalar kısıtlı dolayısıyla seni dahili hafıza ilgilendirir.hafıza kartı müziğin fotoğrafların falan için.

(ram'den bahsetmiyorum.şu ana kadar hiç ram sıkıntısı yaşamadım.bahsettiğim şey uygulamaların falan kurulduğu dahili depolama hafızası)

grafik işlemcisi cpudan ayrı değil yani gpu'su yok bu nedenle bilgisayarından attığın yüksek çözünürlüklü videoları telefonunda rahat izleyemezsin.

en önemli şeye gelince şarj konusu.eğer 3g yi açıp anlık olarak mail, tweet, facebook dan bilgiler gelsin, whatsapp falan arkaplanda çalışsın dersen telefonuna hiç elini sürmesen dahi tam dolu şarjla 1 günü zor bitiriyor.

eğer 3g yerine 2g kullanırım diyorsan gece gündüz açık 2 günü bitiremiyor.

eğer hiç mobil ağ kullanmayacam diyorsan 3 günü aşabiliyor ama o zaman da galaxy ace yerine nokia 1100 falan öneririm.

şahsi kanaatimce huawei x5'i biraz daha araştır bakalım bu benim yazdıklarım onda da yaşanıyor mu, ya da üzerine biraz daha para katıp daha üst sınıf bişey al.

mesela temiz kullanılmış bi galaxy s olabilir.internetten kampanyaları takip et ace'e vericeğin paraya sıfır galaxy s falan bile denk gelebilir.

kolay gelsin.

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    galaxy fit veya ikinci el galaxy s al. galaxy fit ile karşılaştırınca galaxy gio, galaxy mini felan oyuncak gibi kalıyor. sıfır dersen galaxy fit. ben olsam kendimi sıkar galaxy s alırdım. eninde sonunda galaxy s ve daha üstün cihazlar isteyeceksin. hiç alıp satıp zarar etmeden direk galaxy s al. ikinci eli 800 civarı.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    galaxy fit veya ikinci el galaxy s al. galaxy fit ile karşılaştırınca galaxy gio, galaxy mini felan oyuncak gibi kalıyor. sıfır dersen galaxy fit. ben olsam kendimi sıkar galaxy s alırdım. eninde sonunda galaxy s ve daha üstün cihazlar isteyeceksin. hiç alıp satıp zarar etmeden direk galaxy s al. ikinci eli 800 civarı.

arkadaşın galaxy s al tavsiyesine katılıyorum.ama galaxy fit tavsiyesine katılmıyorum.fit alana kadar ace almaya karar vermişsin zaten.fit'te ekran çözünürlüğü leş.çamur gibi.

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Bütçeyi zorlayacaz o zaman :|

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

RunAway bunu yazdı:

Hocam Desire Z almadan önce bu telefon ile Huawei X5 arasında gidip geliyordum. Fiyatları yakın (650 ace - 569 X5)

Öncelikle telefonda Flash desteği yok. Ekstra yazılım kurman gerekiyor (skyfire). Bu önemli bir eksi.

Ayrıca ekranı 3.5 ". Cogu telefon 3.7, almısken 3.7den altını almamanı bütcen yetiyorsa da 4.0 üstüne cıkmanı öneririm. Film, Oyun ve Tarayıcıda gezerken vs.de cok etkiliyor.

Ram 'i 278 oldugu söyleniyor ki bu çok az :(.

Ama genede kotu telefon sayılmaz. Bütçem 600 lira diyorsan alabilirsin. Ama Bütçen el veriyorsa Optimus Black yada Desire Z , yada ikinci el Desire S almanı öneririm.

x5 aldım mutluyum huzurluyum eksiğim yok :)

la?
Toplam Hit: 1185 Toplam Mesaj: 8