folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung Galaxy Ace Kilit Kodu Kırma Ve Custom Rom Hakkında

Samsung Galaxy Ace Kilit Kodu Kırma Ve Custom Rom Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Arkadaşıma bir galaxy ace gelmiş. Telefonda kilit kodu var dolayısıyla telefonu açamıyoruz. Kilidi kırmak için rom yüklemeyi düşündüm. Fakat herhangi bir döküman bulamadım araştırıyorum hala googledan. Bunun kilit kodunu nasıl kırarız? 

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

kilit kodu derken ? sim kilidi mi yoksa güvenlik kodu mu ???

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    emreslmn bunu yazdı

Arkadaşıma bir galaxy ace gelmiş. Telefonda kilit kodu var dolayısıyla telefonu açamıyoruz. Kilidi kırmak için rom yüklemeyi düşündüm. Fakat herhangi bir döküman bulamadım araştırıyorum hala googledan. Bunun kilit kodunu nasıl kırarız? 

o nasıl hediye çalıntıdan düşmüş gibi :D

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek
    emreslmn bunu yazdı

Hocam ilk önce telefonu Recovery Mod a alıcaksın. Bunun için sırayla 

Ses açma + Home(menü tuşu) + Açma/Kapama  butonlarına basılı tutarak aç.

Samsung S5830 yazısı gelene kadar üçüne de basılı tut ancak Samsung S5830 logosu geldiğinde

sadece ses açma butonundan elini çek ve Android logosu gelene kadar diğer 2 butona basmaya devam et

Android logosu geldiği an butonlardan elini çek ve Menü butonu demim dokunmatiğine 1 kere dokun.

Şuan Recovery moddasın.

Ses kısma/açma tuşlarıyla menüdeki Wipe data/factory reset seçeneğine gel ve Home tuşuyla okeyle.

Telefon Reset atacaktır ilk açıldığı haliyle kullanmaya başlayabilirsin.

.. you only have you ..
Toplam Hit: 19589 Toplam Mesaj: 4