Samsung Galaxy Ace Kilit Kodu Kırma Ve Custom Rom Hakkında
-
Arkadaşıma bir galaxy ace gelmiş. Telefonda kilit kodu var dolayısıyla telefonu açamıyoruz. Kilidi kırmak için rom yüklemeyi düşündüm. Fakat herhangi bir döküman bulamadım araştırıyorum hala googledan. Bunun kilit kodunu nasıl kırarız?
-
kilit kodu derken ? sim kilidi mi yoksa güvenlik kodu mu ???
-
emreslmn bunu yazdı
Arkadaşıma bir galaxy ace gelmiş. Telefonda kilit kodu var dolayısıyla telefonu açamıyoruz. Kilidi kırmak için rom yüklemeyi düşündüm. Fakat herhangi bir döküman bulamadım araştırıyorum hala googledan. Bunun kilit kodunu nasıl kırarız?
o nasıl hediye çalıntıdan düşmüş gibi :D
-
emreslmn bunu yazdı
Hocam ilk önce telefonu Recovery Mod a alıcaksın. Bunun için sıraylaSes açma + Home(menü tuşu) + Açma/Kapama butonlarına basılı tutarak aç.
Samsung S5830 yazısı gelene kadar üçüne de basılı tut ancak Samsung S5830 logosu geldiğinde
sadece ses açma butonundan elini çek ve Android logosu gelene kadar diğer 2 butona basmaya devam et
Android logosu geldiği an butonlardan elini çek ve Menü butonu demim dokunmatiğine 1 kere dokun.
Şuan Recovery moddasın.
Ses kısma/açma tuşlarıyla menüdeki Wipe data/factory reset seçeneğine gel ve Home tuşuyla okeyle.
Telefon Reset atacaktır ilk açıldığı haliyle kullanmaya başlayabilirsin.