Samsung Galaxy Ace S5830 Tecrübesi Olanlar Sorularım Var !
-
1) Yüklü olan Adroid işletim sistemini yükseltebiliyormuyuz ?
2) Alet, belli bir süre kullandıktan sonra takılmalar oluyor mu ? ekran hızı, uygulamalar filan ?
3) İnternette video izlemede sorun var mı ? flash desteği nasıl ?
4) Verdiği java desteği ile neler yapılabilir ?
-
2.1 den sinra videove flash sirunu halledildi sanirim uyg yuklendikce yavaslama olyr bende galaxy mini var
-
java desteğiyle neler yapılabilir ? telefonda ?
-
geçen hafta eniştem aldı teknosa'dan, biraz kurcaladım güzel telefondu. bi kaç sorunu vardı, sonrasında telefon çekmemeye başladı. imei kayıt sorunu varmış, teknosa geri aldı telefonu parayı iade etti. bir sürü telefon geri gelmiş. dikkat et hocam.
-
ben de düşünüyorum. teknosa alacağım en son yer, nekadar sorunlu cihaz varsa oradan çıkıyor + pahalı.
umarım 2.2ye yükseltilebiliyodur. birde gps desteği ücretsiz mi? şarjı yeterli mi? 1500 mAh bataryasına göre?
-
galaxy fit kullaniyorum tavsiye ederim. soyledigin konularda sorun yok
-
geçen günler satın almıştım teknosadan.
imei kayıtdışı çıktı iade ettim. ama güzel telefondu ben yavaşlama olduğuna rastlamadım bayağıda uygulama yüklemiştim.
android sürümü yükseltiliyor diye biliyorum.
internette videoları çok rahat izliyordum ama flash sitelerde bannerlarda felan sorun çıkıyordu
Gps'i ücretsiz ve gerçekten iyi iş çıkarıyo. -
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
geçen günler satın almıştım teknosadan.
imei kayıtdışı çıktı iade ettim. ama güzel telefondu ben yavaşlama olduğuna rastlamadım bayağıda uygulama yüklemiştim.
android sürümü yükseltiliyor diye biliyorum.
internette videoları çok rahat izliyordum ama flash sitelerde bannerlarda felan sorun çıkıyordu
Gps'i ücretsiz ve gerçekten iyi iş çıkarıyo.
-----------------------------eyw. sağolasın