Samsung Galaxy Camera - Android İşletim Sistemli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Az evvel televizyonda reklamı görmemle "oha yok ebesinin.." diyerek pc başına geldim.

Samsung gitmiş dijital fotoğraf makinesine android'i çakmış , internete bağlamış. 

Chip incelemesi /

IFA 2012'de ilk kez gösterilen Samsung Galaxy Camera, Android işletim sistemiyle çalışan, 21 kez yakınlaşabilen bir cihaz. Onun bir "akıllı cep" olup olmadığı ise sizin bakışaçınıza göre değişiyor. Peki Galaxy Camera'nın diğer kameralara göre artıları ve eksileri neler? Cevabını sizler için araştırdık, aynı zamanda test merkezimize gelen Galaxy Camera'yı detaylı testlere tabi tuttuk.

Galaxy Camera'nın temel özellikleri şöyle: Wi-Fi ile fotoğraf gönderebilme, Bluetooth, GSM ağlarına bağlanabilme, 4.8 inç'lik 1280x720 dev bir dokunmatik ekran, 21 kez yakınlaşmaya izin veren, odak mesafesi 23-483mm arasında değişen lens, 16 megapiksellik, kompakt kameralar için klasik diyebileceğimiz bir imaj sensörü (1/2, 3 inç), ISO 100 ile 3200 arasında değişen ISO hassasiyeti.

Test fotoğraflarıyla Samsung Galaxy Camera

Galaxy Camera'nın çektiği fotoğrafları yakından incelemek için galerimizi tıklayın!

Samsungun resmi sitesi /

http://www.chip.com.tr/makale/samsung-galaxy-camera-yi-test-ettik_37451.html

Anarsistherif...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

aslında androidli kamera değil de, kameralı android gibi. yani şu nokianın 43 (?) mp lik telefonunda android gibi.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

wifi özelliği var direk upload edebiliyorsun fotoğrafları

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Sosyal paylaşım sitelerinin namı yükseldikçe bu tarz ürünler artacak.Yakın zamanda canon-nikon gibi firmalar da pro. makinelerine bu özellikleri koyacaklar bence.Hatta geç bile kalındı.Ama teknolojiler insanlara adım adım sunulmakta zaten.Herşeyi aynı anda bilerek sürmüyolar.Ürünler zaman içerisinde icat edilip üretiliyormuş havası yaratılmış durumda.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Alacakları uyarmak isterim. Samsung un pis bir huyu var. Ben wi-fi li f150 liydi sanırım modelini kullanmıştım. Resimleri 2mb e çevirip öyle e-posya atıyordu. Facebookda da aynını yapıyordu. Videolarda da 352x280 gibi çok düşük çözünürlüğe sahipse yolluyordu. Videolarda dönüştürme yapmıyordu. Hd yada vga ise yollamıyordu. Almadan araştırmak lazım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Power-Hacker bunu yazdı

wifi özelliği var direk upload edebiliyorsun fotoğrafları

İncelemeye usendimde, Sirf bu ozelligi var diye alinmaz Bu makine. 6-7 ay once babama makine aldik kodak marka ufak bisey o bile yapiyo internete foto eklemeyi :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Gördüğüm en saçma salak şeylerden biri..

Fotoğraf makinesi gayet basit bir işlem için kullanılan "basit" olması öngörülen bir alet, arkasına kocaman ekranlı android yerleştirmenin manası nedir ki? Samsung yakında elektrikli süpürgeye de 4.8" dev hd ekranlı android işletim sistemi yerleştirir utanmasa, sebil gibi bu ne rezillik amk?

Tek bir firmanın tek bir ürünüyle rakip olabilmek için yapmadığı onlarca model, üretmediği varyasyon kalmadı Samsung un, eskiden firmanın biraz prestiji vardı onu da bitirdiler, sürümden kazanan çin malı dükkanlarına döndüler resmen yazık.

Çok iyi bir kamera olsa neyse de, cep telefonundan hallice bir kaliteye ek olarak sadece optik zoom yapabilen bu alete hangi akıllı para verecek bilmiyorum, o paraya dslr alınır eğer düzgün fotoğraf çekilmek isteniyorsa, fiyatının dslr dan aşağı kalacağını da sanmıyorum.

Bunu alıp müziğini mailini takvimini senkronize edip kullanacak adam var mı?

Ehl-i Byte
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Gördüğüm en saçma salak şeylerden biri..

Fotoğraf makinesi gayet basit bir işlem için kullanılan "basit" olması öngörülen bir alet, arkasına kocaman ekranlı android yerleştirmenin manası nedir ki? Samsung yakında elektrikli süpürgeye de 4.8" dev hd ekranlı android işletim sistemi yerleştirir utanmasa, sebil gibi bu ne rezillik amk?

Tek bir firmanın tek bir ürünüyle rakip olabilmek için yapmadığı onlarca model, üretmediği varyasyon kalmadı Samsung un, eskiden firmanın biraz prestiji vardı onu da bitirdiler, sürümden kazanan çin malı dükkanlarına döndüler resmen yazık.

Çok iyi bir kamera olsa neyse de, cep telefonundan hallice bir kaliteye ek olarak sadece optik zoom yapabilen bu alete hangi akıllı para verecek bilmiyorum, o paraya dslr alınır eğer düzgün fotoğraf çekilmek isteniyorsa, fiyatının dslr dan aşağı kalacağını da sanmıyorum.

Bunu alıp müziğini mailini takvimini senkronize edip kullanacak adam var mı?

Hocam android programlarıyla fotoğraflarına anında müdahale edebileceksin mesela. Böyle şeylerin olması iyi çünkü çıta yükseliyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 1418 Toplam Mesaj: 8