Samsung Galaxy Note 2 N7100
-
Merhaba arkadaşlar.
Ben N7100 alıcam da sizlere sormak istediğim birkaç soru var.
Öncelikle Türkiye'den şu an almalı mıyım yoksa fiyatı ucuzlar mı ? Fiyat ucuzlama süresi ne kadardır? Ne kadar sürede kaç liraya düşer ?
Başka kafama takılan bir soru ise amazon.com da çok ucuz baktım da şimdi.Peynir ekmek gibi valla.
Düşüncelerinizi paylaşıp beni bu konuda aydınlatmanızı istiyorum hocalar. :)
-
up
-
1 ay içinde fiyatı düşer, alırsan Türkiye'den almaya bak. tabii yakın zamanda yurtdışı fiyatı daha da aşağı gelir tahminen. fakat eğer illa yurtdışından almayı düşünüyorsan AB üyesi bir ülkeden al, 1 yıl uluslarası garanti veriyor samsung.
-
hocam illa yurtdışı değil de fiyatlara baktım baya fark var 500 TL gibi .
1 aya tahminen ne kadar düşer.
-
dostum lansmanında çalıştım s note 2 nin, baya inceledim yani. cidden çok güzel alet, her türlü özellikleri çok sağlam. Boyutu sıkıntı yaratmıyorsa direk al
XpertVision tarafından 18/Eki/12 22:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Alırsan düşüncelerine başvururum.
-
XpertVision bunu yazdı
dostum lansmanında çalıştım s note 2 nin, baya inceledim yani. cidden çok güzel alet, her türlü özellikleri çok sağlam. Boyutu sıkıntı yaratmıyorsa direk al
hocam bilirsin şu an sıfırı 1700 1800 arasında gidiyor 1500 ne zaman gelir ya da 1400
-
LethaLImpacT bunu yazdıXpertVision bunu yazdı
hocam bilirsin şu an sıfırı 1700 1800 arasında gidiyor 1500 ne zaman gelir ya da 1400
bak s3 çıkalı 3 ay oldu sanırım 200 lira kadar düştü o da yeni model s note 2 geldi diye dolayısıyla 1400 olmasını bekleme, 6 aydan uzun sürer.
-
o zaman hemen alayım ben :D