Samsung Galaxy Note II Enteresan Bir Sorun
-
Selam tbt ailesi.Galaxy note 2 kullanıyorum herşeyinden çok memnunum gayet iyi fakat bazen ekran otomatik dönmesinde sorun oluşuyor mesela yan tuttuğumda ekran yana dönmüyor bunu özellikle şarj %58 lere geldiğinde falan yapıyor telefonu restart edince kendine geliyor fakat bu durum neden kaynaklanıyor olabilir başka note 2 kullanan arkadaşlar varsa bu problemi yaşıyorlar mı merak ettim.İnternette biraz araştırdım bu problemi yaşayanlar var ama çözüm sunulmamış.
-
s3 de de bana aşırı hassaslık batıyor anında dönüyor ekran döndürmeyi kapatmak zorunda kaliyorum :)
-
Hocam S3 kullanıcısıyım , nasipse 1 yada 1,5 ay sonra Note II almayı dusunuyorum...
S3 ve Note II arasında mantık olarak pek fark yok gibi ama sanırım benım dusunceme gore SERSÖR de sıkıntı olabılır... -
suhatuna bunu yazdı
Hocam S3 kullanıcısıyım , nasipse 1 yada 1,5 ay sonra Note II almayı dusunuyorum...
S3 ve Note II arasında mantık olarak pek fark yok gibi ama sanırım benım dusunceme gore SERSÖR de sıkıntı olabılır...Hocam sadece benim telde olsa diyecem benim telle alakalı ama internettede bir çok kişi var aynı problemi yaşayan.Özellikle oyunlardan çıkınca oluşuyor tahminimce oyuna girince sensörü deaktive ediyor ve öyle kalıyor sora açınca geri gelmiyor ama bunu çözmenin bi yolu varmı bilmiyorum :D çok büyük bi sorun değil ama ne bileyim insan genede çözmek istiyor.
-
sokoban bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
S3 ve Note II arasında mantık olarak pek fark yok gibi ama sanırım benım dusunceme gore SERSÖR de sıkıntı olabılır...Hocam sadece benim telde olsa diyecem benim telle alakalı ama internettede bir çok kişi var aynı problemi yaşayan.Özellikle oyunlardan çıkınca oluşuyor tahminimce oyuna girince sensörü deaktive ediyor ve öyle kalıyor sora açınca geri gelmiyor ama bunu çözmenin bi yolu varmı bilmiyorum :D çok büyük bi sorun değil ama ne bileyim insan genede çözmek istiyor.
Tabı canım hoş degıl ıllakı neden kullanılabılesı bır ozellıkte sorun yasayasınkıı :)
Ama allahtan ben ona gıcık oldugum ıcın hep kapalı kullanıuyorum :D Dön saga dön sola kafamı bozdugu ıcın ben zaten kullanmam o ozellıgı oyunlarda zaten kendısı gırıyor devrye :D dıger turlu de lazım olan bısey degıl bana -
suhatuna bunu yazdısokoban bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
Tabı canım hoş degıl ıllakı neden kullanılabılesı bır ozellıkte sorun yasayasınkıı :)
Ama allahtan ben ona gıcık oldugum ıcın hep kapalı kullanıuyorum :D Dön saga dön sola kafamı bozdugu ıcın ben zaten kullanmam o ozellıgı oyunlarda zaten kendısı gırıyor devrye :D dıger turlu de lazım olan bısey degıl banaHocam webde gezinirken falan yatay daha iyi oluyor siteyi daha geniş alana yayabiliyosun bide multitask olayındada baya iş görüyor kerata :D he ben onu widget yükleyip manuelde yaparımda yani bu telefon herşeyi canavar gibi yaparken kıytırık bi dönmeyi niye yapamıyor komik olan o :D
-
Aynı sorun arkadaşımın note 2 sindede var. Dün nette dolaşırkende bir türlü çeviremedi ekranı. Sensörle ilgili yazılımsal bir sorun olabilir..