Samsung Galaxy Note İmei Kayıt

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

slm arkadaşlar elimde samsung galaxy note var ve pasaportum yok acaba bunu imei değiştirme veya başka bir program yardımı ile açabilrmiyim telefon kapandı ve pasaport alabileceğim kimse yok

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

telefonlar için box kullanılıyor imei değişimi için. Sağlam bir telefoncu bulup ona kırdırmaktan başka bir çaren yok. Kimi 50 tl ye kırar kimi 100 tl ye. zaten artık pasaport kaydı içinde + 100 lira vergi alıyor devlet

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.pasaportkaydi.com/

bu sitede kapanan, kapanacak diye mesaj gelen telefonları kaydeden adamlar var. sadece imei ve parayı gönderiyorsun, kayıt belgesini gönderiyorlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu tarz siteleri  araştırdım da pek sağlıklı değil sistemleri. aynı imei leri kullanıp kayıt yaptırabiliyorlar ve telefonlar kapanabiliyor. Böyle durumlarla karşılaşılmış. Ben de bu siteyi kullanacaktım, bunu öğrendikten sonra güvenemedim

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:D imei kullanma falan yok, adam pasaportundaki kayıt hakkını satıyor. bilmeden yorum yapmayın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

evet yanlış yazmışm oraya uykusuzluktan. demek istediğim şuydu, oradakiler o kadar pasaportu bulamazlar. adamın  biri binlerce kayıt yaptırıyor ve bir pasaportla bir kaydı 2 yılda bir yaptırabilirsin. Böyle yüzlerce insan var. Okuduğm kadarıyla bu adamların başka bir daleveraları var ve bazı insanlar cidden mağdur durumda kalışmışlar. Ayrıca şuan 100 tl vergi isteniyor. Eğer adam hala aynı fiyatı çekiyorsa yaptıkları iş zaten yasal değil. Bu iş normal kayıt gibi yürümüyordur. Bazıları hemen 1-2 dakika içindede hallediyorlar. Elinde pasaport stoklasa bile bir pasaportun yurtdışından geldikten sonra sadece ilk 1 ayda kayıt yapma zorunluluğu var.

Toplam Hit: 2271 Toplam Mesaj: 6