Samsung Galaxy S 2 Kilit Kodu ( Sorun )
-
Samsung galaxy s2 telefonun kilit kodunu unutmus bulunuyorum..Ne kadar format atma dusuncem olsada telefon hafizasinda bulunan video ve resimleri önemi bunu engelliyor..
Telefonun bu kodunu kirmanin bir yolu varmidir ? Gören duyan bilen lutfen bu konuda bana yardimci olsun..
-
recovery moduna girdikten sonra wipe temizliyi yaparak sorunu cozebilirsin.. videolar resimller qitmez ama rehber vb ve app lleri kaybedersin
-
ummeti_bela bunu yazdı
recovery moduna girdikten sonra wipe temizliyi yaparak sorunu cozebilirsin.. videolar resimller qitmez ama rehber vb ve app lleri kaybedersin
Ummeti yorumun icin tesekkur ediyorum..Sen bu wipe denen olayi biraz daha acarmisin ?
-
hocam 3 tus kombinasyonuyla recovery menuye giriyorsun orda zaten wipe cache delete yaziyor onu kullaniyorsun.. bende sema olarak kilit vardi semayi unutunca telefon kitlendi ben bu sekilde actim
-
ummeti_bela bunu yazdı
hocam 3 tus kombinasyonuyla recovery menuye giriyorsun orda zaten wipe cache delete yaziyor onu kullaniyorsun.. bende sema olarak kilit vardi semayi unutunca telefon kitlendi ben bu sekilde actim
Yalniz hoca benimki sema degil benimki herhangi bir yazi veya sayi..Simdi gercekten kaybetmeyi göze alamiyacagim seyler var..Kafamda en kucuk bir soru isareti kalsin istemiyorum..
TheColtfire tarafından 05/Eyl/12 23:15 tarihinde düzenlenmiştir