Samsung Galaxy S 2 Kilit Kodu ( Sorun )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Samsung galaxy s2 telefonun kilit kodunu unutmus bulunuyorum..Ne kadar format atma dusuncem olsada telefon hafizasinda bulunan video ve resimleri önemi bunu engelliyor..

Telefonun bu kodunu kirmanin bir yolu varmidir ? Gören duyan bilen lutfen bu konuda bana yardimci olsun..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek

recovery moduna  girdikten sonra wipe temizliyi yaparak sorunu cozebilirsin..  videolar resimller qitmez ama rehber vb  ve app lleri kaybedersin

yok biSi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    ummeti_bela bunu yazdı

recovery moduna  girdikten sonra wipe temizliyi yaparak sorunu cozebilirsin..  videolar resimller qitmez ama rehber vb  ve app lleri kaybedersin

Ummeti yorumun icin tesekkur ediyorum..Sen bu wipe denen olayi biraz daha acarmisin ?

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek

hocam 3 tus kombinasyonuyla recovery menuye giriyorsun orda zaten wipe cache delete yaziyor onu kullaniyorsun.. bende sema olarak kilit vardi semayi unutunca telefon kitlendi ben bu sekilde actim

yok biSi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    ummeti_bela bunu yazdı

hocam 3 tus kombinasyonuyla recovery menuye giriyorsun orda zaten wipe cache delete yaziyor onu kullaniyorsun.. bende sema olarak kilit vardi semayi unutunca telefon kitlendi ben bu sekilde actim

Yalniz hoca benimki sema degil benimki herhangi bir yazi veya sayi..Simdi gercekten kaybetmeyi göze alamiyacagim seyler var..Kafamda en kucuk bir soru isareti kalsin istemiyorum..

TheColtfire tarafından 05/Eyl/12 23:15 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 2576 Toplam Mesaj: 5