Samsung Galaxy S2 Yardım .
-
Arkadaşlar merhabayın.bundan 1 ay önce Samsung s2 aldım ama ikinci el.telefonun Daha 4 aylık garantisi varmış.Sorun şu ;kamera ile kayıt yaparken sıkıntı yok her şey güzel ama kaydettiğim videoyu izlediğimde
O an ortamda olmayan tıkırtı sesleri geliyor fabrika ayarlarına getirdim sorun devam ediyor.yardım edebilecek arkadaşlara teşekkürler.
-
seref45 bunu yazdı
Arkadaşlar merhabayın.bundan 1 ay önce Samsung s2 aldım ama ikinci el.telefonun Daha 4 aylık garantisi varmış.Sorun şu ;kamera ile kayıt yaparken sıkıntı yok her şey güzel ama kaydettiğim videoyu izlediğimde
O an ortamda olmayan tıkırtı sesleri geliyor fabrika ayarlarına getirdim sorun devam ediyor.yardım edebilecek arkadaşlara teşekkürler.
Garantisi varsa ver garantiye. Ama öncesinde telefon daha önceden rootlanmış mı ? Rootlanmış ise o root sayısını silmen gerek. Ona bile kıllık yapıyorlar garanti dışı kaldı telefon diyip gönderiyorlar.
-
Telefonun 4 aylık garantisi varmış direk gönder bence , arkadaşın dediği gibi önceden rootlanmış ise root counter var internette araştır o sayacı sıfırlayıp göndermeye çalış o zaman tamamen fabrika çıkışına dönüyor telefon.