Samsung Galaxy S3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtst
    mtst's avatar
    Erkek

Hocalar Galaxy S3 almaya karar verdim. Piyasada şuanki durumu kaç tl dir ? fiyatlarda bi düşüş oldumu ? Kullanan ve memnun kalan müridler yazarsa sevinirim..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Piyasasını bilmiyorum ancak bana göre S4 ün yanı sıra İphone 5S inde çıkması ile Haziran gibi baya düşecek gibi. Beklediğim düşüş olursa bende almayı düşünüyorum da tabi bu bir düşünce yakın takip edenler daha iyi bilir :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    BLacKLorD34 bunu yazdı

Hocalar Galaxy S3 almaya karar verdim. Piyasada şuanki durumu kaç tl dir ? fiyatlarda bi düşüş oldumu ? Kullanan ve memnun kalan müridler yazarsa sevinirim..

Benim arkadaş electro worlde calısıyor, piyasaya ilk çıktığında elde çok patlıyor garantiye getiriyorlar diyordu, ama işlev bozukluğu nedir bilmiyorum, bana kalsa s3 almam gider htc 8s alırım tabi android wp veya ios tercihi sana kalmış.

Hoop.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtst
    mtst's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Piyasasını bilmiyorum ancak bana göre S4 ün yanı sıra İphone 5S inde çıkması ile Haziran gibi baya düşecek gibi. Beklediğim düşüş olursa bende almayı düşünüyorum da tabi bu bir düşünce yakın takip edenler daha iyi bilir :)

Bende aynen senin gibi düşünmüştüm hocam. Bi telefon çıkıyo fiyatının düşmesini beklerken hemen onun bi üst modeli çıkıyo buda böyle bişey işte..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Bence S3'ü alma usta. 300 tl daha koy, git Xperia Z al. youtube dan ve kıyas.la adresinden karşılaştırmalarına bak. Ben Z siparişi verdim. S3'den çok daha iyi ve kullanışlı. ;) Parana yazık etme derim.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

Bence S3'ü alma usta. 300 tl daha koy, git Xperia Z al. youtube dan ve kıyas.la adresinden karşılaştırmalarına bak. Ben Z siparişi verdim. S3'den çok daha iyi ve kullanışlı. ;) Parana yazık etme derim.

kaça aldın Z yi?

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

suhatuna satıyodu hocam hala satmadıysa bi ulaş ona

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

htc one daha iyi değilmi

http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one/?PS=1&cid=sem222p114877#how-tos

Tnrsk tarafından 29/Mar/13 09:40 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı

kaça aldın Z yi?

1.650 Tl ithal ürün, 2 yıl TR garantili. Elma bilişim diye bir yer var istanbulda. Google da arat. Sahibinden.com üzerinden bulursun. ;)

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
Toplam Hit: 873 Toplam Mesaj: 9