folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Samsung Galaxy S3 Mini Rom

Samsung Galaxy S3 Mini Rom

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

S.a

Firma garantili s3 mini cihazım (yani samsung garantili değil) kiese bağladığımda AFR olarak gözüküyor

ve Kiesten yada wirelessten güncelleme yapılmıyor nette bi dünya Türkiye romu 4.1.2 diye indiriyorum ama hiçbirisi kiesteki AFR kısmını değiştirmiyor

Elinde S3 miniye ait Orinal TUR ve 4.1.2 Rom olan var ise Alabilirmiyim 

yada linkte olur linklerin hepsi hotfile ve indirmek ölüm turbo yada letit olursa cok iyi olur

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kies işlemiyorsa Odin ile atabilirsin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Odinle atacağımda rom yok piyasada orji tr 412 lasım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Google da aradım Aşağıdakileri buldum bi bak bakalım.

http://www.androidcozum.com/telefonlar-icin-en-guncel-rom-lar/5003-i8190-galaxy-s3-mini-rom-i8190xxama2-4-1-2-a.html

http://www.androidcozum.com/i8190-galaxy-s3-mini/5002-i8190-galaxy-s3-mini-yeni-rom-i8190xxama2-4-1-2-a.html

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek
    AFR Sorununu çözme AFR yi TUR yapma AFR Kies TUR yapma 

Selamın aleyküm arkadaşlar çözene kadar akla karayı sectigim bi problemi sizinle paylaşmak istiyorum 

Eger telefonu kieste benim gibi AFR gözüken ve orda TUR yazmamasını kafaya takanlardansanız *28 li kodlar falan işe yaramıyo 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5uaWFray5jc2NzZWxlY3RvciJd 

adresten programı indirin TUR secin yanlız içindeki herseyi sıfırlayacaktır o yüznden once yedek alın sonra dediklerimi yapın cihaz kapanıp acılcak kiese bagladıgınızda artık 

TUR yazacak ve bu işlemi yaptıktan sonra Samsung smart sinema die bişi geldi menüye denemedim once foruma yazmak istedim 

googledan arayanlar gelsin

Toplam Hit: 2010 Toplam Mesaj: 5