folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung Galaxy S3 Reset Problemi Ve Samsung Servisi

Samsung Galaxy S3 Reset Problemi Ve Samsung Servisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Bir reset problemim vardı. Telefon kendini durmadan resetliyordu ve kullanılamıyordu. Servise götürdüm iki ay önce. Power tuşunun kenarında bulunan daha telefonu ilk aldığım zamanlardan kalma bir darbe izine bakarak darbeden kaynaklı olduğunu, lcd'nin değişmesi gerektiğini, ama şimdilik şarj kitini değiştirerek olayı çözdüklerini ve daha sonra da bu sorunun çıkabileceğini söylediler.

2 ay boyunca telefonu sorunsuz kullandım reset hiç yemedi aşırı işlemci kasmaları dışında. iki gün önce gene durup dururken aynı şekilde telefon aynı döngüye girdi ve sürekli kendi kendini yeniden başlatmaya başladı. bataryayı taktığın anda başlıyor açılıp kapanıyor durduramıyorsun hiç bir şekilde. bazen açılışın yaırısında tekrar reset atıyor bazen pin koduna kadar geliyor pin kodunu giriyorsun kilidi de giriyorsun tak tekrar kapanış menüsü ve reset. bazende öyle kalıyor pini giriyorsun ekran kapanıyor power tuşuna birbasıyorsun ekranı açmak için tak yeniden resete giriyor. çok acayip sikindirik bir durum.

velhasıl yine servise götürdüm. ama artık aynı müdaheleyi yapmayacaklarını, kullanıcı hatası olduğu için (!) (sözkonusu çok eski darbe) garanti dışı olduğunu ve siktiğimin lcd'si 571 tl değişecek öyle sorun çözülecek diyorlar. bide düşünüyom ya sorun lcd'den değilde powerdansa. ya da her ikisinden de değilse. çünkü o power tuşunun yanına gelen darbe bu arızalardan çoook çook önce olmuştu. nasıl olursa darbeden lcd bozulurda önce servis değişim yapmadan tamir edebilirde, sonra edilemez. kafam karıştı amk kol gibi girdi bide 241 tltelefon faturası. 

mkerim telefonu samsungu aveayı turkcelli bir daha telefon kullanmayacam soğudum bi yol gösterin. üstelik aletin taksidi de hala devam ediyor.

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

yok mu bir fikri bir alternatifi olan müridler ?

up olsun

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Aynı arızayı üzerindeki darbeye rağmen onarım yaptılarsa ve sorun yine birebir aynıysa bu şekilde tüketici haklarına gideceksin, aynı arızayı 3. defa yaparsa cihazı sıfırı ile veya da eş değer bir cihaz ile değiştirmeleri gerekiyor, 3. arıza sonucu eğer ellerinde s3 bulunmazsa note 2 talep edebilirsin hocam. yapman gereken tüketici hakları hakem heyetine başvurmak. muhtemelen valilik binasındadır bu birim.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Abi aynı arızanın ikinci vuku buluşu bu. Ve müdahele etmediler adamlar ikinci seferde. herhalde üçüncüsünde değişim yapmak zorunda olduklarını biliyorlar diye böyle yapıyor şerefliler. şimdi ben durumun bu haliyle tüketici haklarına git diyosun yani. bunu not ettim. bi gidelim bakalım sincan ya da etimesgut kaymakamlıklarına

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    servis kaydina darbeli oldugu islenmediyse gonder bana. serviste adamim var. yaptirayim

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

kurdo Telpa'ya mı gönderdin cihazı?

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 1419 Toplam Mesaj: 6