folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung Galaxy S3 Ün Tüm Serileri (Tüm Modelleri)

Samsung Galaxy S3 Ün Tüm Serileri (Tüm Modelleri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Walla müridler donanımhaber de bir konuda gezerken gordum :)

Şu S3 ün bu kadar modeli oldugunu bılmıyordum :) Amk bızım cıhaz bunların hangısı nasıl anlıyacagız? :)

Artı şu : quad core   ve  dual core islemci arasında ne fark var? :S

Bu S3 te hem çift çekırdek hemde 4 çekirdek mı var?   :S

international i9300 - 4 çekirdek - 1 gb ram - radyo var ( 4g yok - türkçe menü - imei atılabiliyor - görüntülü konuşma var )

international i9305 - 4 çekirdek - 2 gb ram - radyo yok ( 4g var - türkçe menü - imei atılabiliyor - görüntülü konuşma var )

Güney kore SHV-E210K/L/S - 4 çekirdek - 2 gb ram - kore ye özel tv tuner var ( 4g var - türkçe menü - imei atılabiliyor mu bilmiyorum - görüntülü konuşma yok)

Canada, United States SGH-T999 - 2 çekirdek -2 gb ram - radyo yok ( 4g yok - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

Canada, United States SGH-I747 - 2 çekirdek -2 gb ram - radyo yok ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

Japan SGH-N064 - 2 çekirdek -2 gb ram - japonya ya özel tv tuner var ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

United States SCH-R530 - 2 çekirdek -2 gb ram -radyo yok ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

United States SCH-I535 - 2 çekirdek -2 gb ram - radyo yok ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

United States SPH-L710 - 2 çekirdek -2 gb ram - radyo yok ( 4g var - türkçe menü yok - imei atılamıyor )

China GT-I9308 - 4 çekirdek - 1 gb ram - radyo yok ( 4g yok - türkçe menü - imei atılabiliyor )

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Sadece Samsung'a özel bir durum değil. Aynı markanın aynı modelleri de coğrafik olarak değişebilir. En basitinden ülkemiz ve Avrupa Ülkeleri 220V şehir şebeke gerilimine sahipken Amerika ve Japonya da 110V şebeke gerilimi mevcuttur. Bu ne demek? Elektrik donanımının farklı olması demek.

Bunun yanı sıra her ülkenin standartları da farklı. A markasının x model telefonu Almanya'daki SAR standardına göre zararlı nitelenir ve satılması yasaklanırken, Nijerya'da uygundur...

Peki neden aynı model ismi fakat farklı ürünler? Reklam ve tanıtım giderlerinin az olması. Bunun yanı sıra bir markanın aşırı derecede çok ya da aşırı derecede az farklı model ürünü varsa, firmanın güvenilirliği zedelenebilir.

Hepsinin kod numarası farklı. Ayarlar->telefon modelinde yazıyor olmalı. Orada yazmıyorsa pilin altındaki bantta, olmadı devre kartının üzerinde yazar.

Adı üstünde biri çift çekirdek diğeri dört çekirdek. Fakat bellek boyutu performans açısından daha önemli. 4G şebekesi olup olmadığı da yukarıda anlattığım şekilde öğrenilebilir. Ne yazık ki bizim servis sağlayıcıları henüz 3G'yi başaramadığından pek önemli değil 4G olması.

YeniHarman tarafından 12/Mar/13 00:05 tarihinde düzenlenmiştir

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek

Quad = 4 çekirdek

Dual=2 Çekirdek işte :)

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bu ne amk bide bu çıktı

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

oha o kadar çeşidi mi varmış ya.. hey maşallah.. o değilde tam iphone samsung kavgası çıkarmalık bi konu :d

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

oha o kadar çeşidi mi varmış ya.. hey maşallah.. o değilde tam iphone samsung kavgası çıkarmalık bi konu :d

bildiğim kadarıyla ipone heryere aynı verıyo bu kadar degısık modelı yok. dun s3 çin cıkışlı telefonunu ınceleme ımkanım oldu herşeyi aynı sadece bır kaç yere gırınce çince bişeyler çıkıyo ve kamerası 5 mp orayı anlıyamadım sadece gerı kalan herşey aynı kamerası neden dusuk olur ki.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
Toplam Hit: 1711 Toplam Mesaj: 6