Samsung Galaxy S8'de Güvenlik Kilidi Aşıldı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek

    Samsung'un Galaxy S8 modelinde kusursuz olarak tanıttığı 3 aşamalı güvenlik sisteminde sorun var.

    ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFI TELEFONA GÖSTERİNCE KİLİT AÇILDI

    Sonrasında fotoğrafı, yüz tanıma kilidiyle çalışan diğer Galaxy S8 telefona okutmaya çalıştı. İlk denemelerde yüz tanıma sağlam durdu. Samsung'un yazılımı, karşısında gerçek bir yüzün olmadığını öngörerek cihazın kilidini açmadı. Ancak birkaç denemede daha bulunan kullanıcı, ekstra bir işlem yapmadan, telefonun güvenliğini geçmeyi başardı.

    Samsung'un Galaxy Note 7 telefonlarında yaşadığı şoka bir yenisi daha eklendi. Bataryasındaki yanma ve patlama problemi nedeniyle piyasadan toplatılan Galaxy Note 7'den sonra S8'den beklentiler yüksekti.

    EN BÜYÜK YENİLİK OLARAK 'GÜVENLİK KUSURSUZ' DENİLMİŞTİ

    Geçtiğimiz hafta yeni amiral gemisi Galaxy S8'i tanıtan Samsung'un lansmanda sunduğu yenilikler beğeni toplamıştı ancak en büyük yenilik olarak Galaxy S8'in güvenlik konusunda "kusursuz" şeklinde yaptığı sunum gösterilmişti.

    PARMAK İZİ OKUYUCUSU GERİ PLANA ALINDI

    Galaxy Note 7'de de kullanılan retina taraması S8 ve plus modelinde de sunuldu. Bir diğer güvenlik önlemi parmak izi okuyucusu ise arka panele alındı.

    SON ÖZELLİK YÜZ TANIMA SİSTEMİ

    Şirketin güvenlikteki son özelliği ise yüz tanıma sistemiydi. Google'ın Android 4.1 sürümüyle mümkün hale gelen yüz tanıma sisteminde beklentiler büyüktü. Ancak sunulan bu güvenlik önleminin kolaylıkla delinebileceği kanıtlandı.

    GÜVENLİK DELİNDİ

    Marcianophone ismindeki bir Youtube kanalı açığı adım adım gözler önüne serdi. Galaxy S8'i test eden kişi önce telefonla selfie çekti.

     


    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemkrc
    cemkrc's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2015
    Erkek

    ya şu yeni modellerle uğraşmayı millet artık bıraksa da bizde bi s7 edge alabilsek :) fiyatları bir türlü düşmüyor böyle olaylar oldukça 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Yüz tanımamı mı göz tanımamı? Yüz tanıma bayağı eski bir özellik. Yanılmıyorsam Galaxy S4 zamanlarında çıkmıştı. Zaten çıkartanda Samsung değil Google. Android Jellybean'da gelmişti.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ekim/2016
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    Yüz tanımamı mı göz tanımamı? Yüz tanıma bayağı eski bir özellik. Yanılmıyorsam Galaxy S4 zamanlarında çıkmıştı. Zaten çıkartanda Samsung değil Google. Android Jellybean'da gelmişti.

    yüz tanıma hocam, kandırılamayan versiyonu sözde bu


    0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    :) Samsung dev bir şirket fakat Apple gibi politika izleyip milleti sikmenin derdine düşmüş bu saatten sonra telefonununu almam.

    Kaliteli bir cihaz yapıyorsun bu cihazıda 4000 tl den fazlaya satıyorsun bu nedir arkadaş? Hangi akıla mantığa sığar bu samsung= 4000 TL öh biraz yavaş. tabi teknolojiden anlayan kesim gidip bu cihaza bu kadar para vermez ne kadar anlamayan adam varsa gider bu parayı verir mutlu olur bu bir gerçek maliyeti 150 doları bile geçmiyordur adamlarda haklı piyasada sikilecek keriz çok ne yapsın

    Telefon alacaklara tavsiyem

    Xiaomi
    Google  Nexus 
    Apple alın

    Samsungun beş para etmez cihazlarına paranızı kaptırmayın

     

    Martech tarafından 05/Nis/17 14:29 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 945 Toplam Mesaj: 5
samsung balon şemsiye s8