folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Samsung Galaxy Tab 2 7.0 Windows 8.1 Usb Problemi

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 Windows 8.1 Usb Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Dostlar,

Elimde samsung galaxy tab 2 7.0 var. Windows 8.1 e bagladigimda USB not recognized diyor ve erisemiyorum. KIES yukledim hava aldi. var mi bir bildiginiz basina gelen.

Tesekkurler

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

dostlar yokmu basina gelen

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

son bi up.

bir suru sey buldum olmadi...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ingilzcemi win8 ?

hacı flaşı tak. aygıt yöneticisinden ünlem işareti olanlara sağ tıklayıp kaldır de.

ondan sonra flaşı çıkartıp tekrar tak. otomatik yüklemey çalışacak . eğer yüklemezse ayarlardan şunu yap.

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Aygıtlar ve Yazıcılar

yukarıda sarı bir çubuk olan yer avr oraya tıkla ve aygıt yükleme ayarlarını aç. sonra: ''sürücü yazılımı bilgisayarımda yoksa windows update den yükle'' seçeneğini işaretleyip bir daha fılaşı takıp sürücüyü güncellemeyi dene.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hafif alttan çakmakla ısıt

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 1122 Toplam Mesaj: 6