Samsung Galaxy Tab 2, Motorola Xoom 02, İpad 2
-
arkadaşlar kampanyalar burda
http://www.ttnet.com.tr/web/236-2685-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/cihaz_kampanyalari
bu cihazları alıp satmayı düşünüyorum. bir ay içerisinde ikinci el piyasaları ne gibi değişiklik gösterir ayrıca şu anki durumları nedir? apple'ın haricinde seçecek olsanız hangisini tercih ederdiniz.
-
ipad2 geçenlerde carrefour'da 899liraydı yanlış hatırlamıyorsam
-
madrew bunu yazdı
ipad2 geçenlerde carrefour'da 899liraydı yanlış hatırlamıyorsam
daha bugün teknosa ekinde 899 liraya gördüm bende
-
hocalar ipad2 sırf kamerası yüzünden önermem, sırf kamerası çok kötü olduğu için aletten soğudum yanına yaklaşmıyorum artık gördüğüm zaman :D
-
ayrıcahocam verdiğin liknteki ipad 2 değil ipad 3
MaviGozluDev tarafından 10/Eyl/12 23:16 tarihinde düzenlenmiştir -
hepsinin ilanını ver sahibinden de falan hangisi satılırsa gider alırsın bayiden, ama xoom çoğu bayide kalmamıştır söyliyim
-
ndmylmz bunu yazdı
hocalar ipad2 sırf kamerası yüzünden önermem, sırf kamerası çok kötü olduğu için aletten soğudum yanına yaklaşmıyorum artık gördüğüm zaman :D
Abi bi tabletin arka kamerasının iyi olup olmaması bi işe yaramıyo hayvan gibi aletle fotoğraf da çekilecek gibi değil kanımca.Ön kamera sadece önemli o da skype vs. kullanıyorsunuz yoksa ben yeni modellerde gelen arka kameraları gereksiz buluyorum.zaten tableti olanın kameralı telefonu falan herşey var bence.
-
arkadaşlar ürünü veya ürünleri burada satışa çıkarmayı düşünüyorum. ilgilenenler olursa direk hiç paketini açmadan sizlere yollarım