Samsung Galaxy Tab 3 (SM-T311) Firmware Lzm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Slm arkadaslar,

Cihaza kingoroot'u yukledim deneme yapmak icin yuklemez olaydim. Google Play, Youtube vs hepsi gitti. Rootu kaldirdim olmadi. Factory reset ettim yine olmadi. Factory Resetten sonra Gmail adresime giremiyor "guvenli baglanti olusturulamadi" diyor.... 

Su anda firmware arayisindayim. Elinde veya link veya atabilecek olan varsa atabilir mi ?

Tesekkurler

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forum/samfirm-ile-hizli-rom-indirme---samsung-orjinal-ro-228957

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

indiriyor su anda

Peki hangi yazilimla atacagim bunu tablete ona da bir link ver :) 

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Odin ile yükleyebilirsin hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Allah razi olsun @mkyb halletim hocam firmware isimi gordu....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Düzelmesine sevindim. Bu arada root yapacaksan Samsung cihazlarda Odin harici root olmuyor. Root dosyalarını flaşlaman gerekecek.

1. https://yadi.sk/d/-dqLEb053REnwZ indir.

2. Tableti komple kapat. Home tuşu + Ses kısma (-) tuşu + Kilit tuşuna aynı anda ekranda Warning!! yazısı gelene kadar basılı tut.

3. Warning!! yazısı çıkınca ses arttırma (+) tuşuna bas. Android logosu gelecek. Sonrasında tableti bilgisayara bağla ve Odin'de aşağıdaki işlemleri yap :

mkyb tarafından 06/Oca/18 23:23 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 798 Toplam Mesaj: 6
tablet firmware