Samsung Galaxy Wonder İ8150 Alınır Mı?
-
selamlar,
galaxy wonder i8150 telefonunu alacağım, fakat önce sizden yorumları almak istedim. kafamda bir iki soru var.
1- 1.4 ghz işlemci ile bu telefon niye ucuz.
2- kullanan varsa + - lerini söylerse sevinirim.
-
bende bu telefonu almak istiyorum tek sorun zayıf batarya gibi görünüyor.
-
Samsung Wave 3 ile tamamen aynı , ancak onun malzeme ve ekran kalitesi çok daha yüksek.
Niye ucuz.
Tek çekirdek , eski işlemci ve qualcom un dandik çipseti. adreno 205 ekran kartı ve amoled degil ucuz TFT LCD ekran.
:) yettimi hocam
PanxeR tarafından 03/Ağu/12 18:56 tarihinde düzenlenmiştir -
fiyat olayını bilmiyorum ama 1.4 işlemci varsa bırak pili, akü bağlasan bitirir. kaldı ki son derece normal birşey normal dizüstü bilgisayarlar da aynı.
-
SweetyVolty bunu yazdı
fiyat olayını bilmiyorum ama 1.4 işlemci varsa bırak pili, akü bağlasan bitirir. kaldı ki son derece normal birşey normal dizüstü bilgisayarlar da aynı.
ayrıca bu işlemci samsung un kendi güç tasarruflu işlemcilerinden degil , htc nin performans konusunda mına koyan ve batarya problemi yaşamasını sağlayan işlemcilerden.
-
PanxeR bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
ayrıca bu işlemci samsung un kendi güç tasarruflu işlemcilerinden degil , htc nin performans konusunda mına koyan ve batarya problemi yaşamasını sağlayan işlemcilerden.
hocam birsürü yorum okudum, 1 gün kesin, pek oynamassan 2 gün gidiyor diyorlar..
bu özelliklere yakın yada daha iyi özelliklerde bu fiyatı geçmicek telefon var mı? yorumlara göre sen iyi anlıyorsun telefon kalitesinden :)
-
bende var.
3g açıkken amına koyuyor bataryanın. sabah 9 da şarjdan çıkarıyorum akşam 9 da tekrar takıyorum.
aktif kullanımda bataryayı yiyor resmen.
wifi açıkken 24 saati geçiyor. performansı gayet iyi. oyunlarda problem olmadı hiç. nette gezerken filan daha hiç sıkıntı yaşamadım.
niye ucuz sorusunun cevabını farklı vereceğim. samsung telefonlarından en az reklamı bulunan telefon. ace kadar reklamı yok. halbuki f/p de eline verir. ama tanınmamış bir model.
ben f/p sonucu aldım. gayet memnunum her işimi görüyor. hızı da iyi. ama bataryası gerçekten sıkıntılı.
sınırsız internet paketim var. yazın turkcell 3g vınn a kontör yüklemektense telefonun wifi özelliğini açtım 5 kişiye kadar telefon üzerinden internete girilebiliniyor. o şekilde internete girip işimi hallettim.
birde köprü altından geçerken anında çekim 0 a iniyor. diğer telefonlarımda böyle değildi hiç. bunda anında etki ediyor köprüler. onun haricinde bi sıkıntı yok. öneririm.