Samsung Gear Vr Ve Google Cardboard Video Oluşturma
-
Samsung gear vr veya googlele cardboard ile projelerimi render alıp bu gözlük ile seyredebilirmiyim.
amacım firmada çizim yaptığımız mimari çizimlerimizi,video haline getirip müşteriye önüne android telefonu takarak, gözlük ile sunmak. bunu nasıl başarabilirim. elimde 360 derece çeken video yok maaesef.360 derece video çeken kamerada alabilirim sorun değil yani.
-
Konu hakkında fikrim yok ama unity vr extensions'u vardı onunla yapılabilir diye düşünüyorum. oyun yazmak gibi ilki sıkıntıya sokacaktır. ama iş rutine binince problem çıkarmayacağını düşünüyorum.
-
Render kadar kaliteli olmaz ama modelleri Unity'ye aktarıp fps controller eklersin zaten uyumlu diye biliyorum bu sayede istediğin şeyi gerçekleştirebilirsin.
Görüntüyü iyileştirmek için Image Effects de ekleyebilirsin.
-
spynter bunu yazdı
Render kadar kaliteli olmaz ama modelleri Unity'ye aktarıp fps controller eklersin zaten uyumlu diye biliyorum bu sayede istediğin şeyi gerçekleştirebilirsin.
Görüntüyü iyileştirmek için Image Effects de ekleyebilirsin.
cevap için teşekkür ederim.
ayrıntılı açıklayabilirmisin? mesela elimde bir ev projesi, fotoğrafları, videoları. ben bunları gözlük ile seyretmek için ne yapmam gerekir
-
İstediğin şeyin cevabı değil ama normal bir videoyu cardboard ile dev ekranda izlemek için şu uygulamayı: https://play.google.com/store/apps/details?id=co.mobius.vrcinema&hl=tr not düşmüş olayım olur da birilerinin işine yarar diye.