Samsung Gs2 Video Format Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Youtube den video indirdim mp4 formatinda fakat telfn. acmiyor ve birde youtube de ki bazi videolari izleyemiyorum bunlari nasil duzeltebilirim

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

moboplayer gibi bi program kurman lazım ya da kiese bağladığında videoları telefonun oynatabileceği formata çevir diye bi seçenek var onu da kullanabilirsin.

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    O programi kurdum acmadi .Kies e wifi olmadan baglanmiyor sanirim eger burdan oluyor diyorsan bi cafeye gidip cay iciyim wifi kullanirim :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:
    -----------------------------
    O programi kurdum acmadi .Kies e wifi olmadan baglanmiyor sanirim eger burdan oluyor diyorsan bi cafeye gidip cay iciyim wifi kullanirim :)
    -----------------------------

kiesi microUsb kablosu ile bilgisayara bağlayıp o şekilde de kullanabilirsin. bende de SGS2 var ve mp4 oynatıyor. hatta oynatamadığı codec yok gibi. harici bir program kurmaya ihtiyaç bile duymuyor insan. alt yazılar falan da sorunsuz çalışıyor. bence senin telefonu kiesle güncellemen lazım. yinede olmuyorsa bsPlayer yükle.

Toplam Hit: 738 Toplam Mesaj: 4