folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Samsung Harddisk Boardı Arıyorum [Hd103sj]

Samsung Harddisk Boardı Arıyorum [Hd103sj]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar. elimdeki harddiskin boardı arızalandı 1tb içinde arşivlerim küçüklük büyüklük her bi şeyim var..

Bunun boardını arıyorum. 

Samsung hd103sj

Teşekkürler.

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

pazartesi iş yerinde bi bakıyım hocam, eğer varsa yollarım boardı.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    ManiakRhifat bunu yazdı

pazartesi iş yerinde bi bakıyım hocam, eğer varsa yollarım boardı.

eyvallah hocam çok teşekkürler. beklemedeyim.

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

harddisk'in board'ını bulamayabilirim ama onun içinde bilgileri alabilecek arkadaşım var dilersen görüşürüm

Hatasız Kod Olmaz... :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı

harddisk'in board'ını bulamayabilirim ama onun içinde bilgileri alabilecek arkadaşım var dilersen görüşürüm

böyle bir sıkıntı bendede var. Birden bire bozuldu hardiskim içinde bütün önemli belgelerim kaldı aynı serinumaralı boardda denedim çalışmadı biosta HDD yi görüyo ama 0 KB olarak denemediğim çare ve program kalmadı bu şekilde bir harddiskide kurtarabilirmi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    designerboyalee bunu yazdı
    sezeruludag bunu yazdı

böyle bir sıkıntı bendede var. Birden bire bozuldu hardiskim içinde bütün önemli belgelerim kaldı aynı serinumaralı boardda denedim çalışmadı biosta HDD yi görüyo ama 0 KB olarak denemediğim çare ve program kalmadı bu şekilde bir harddiskide kurtarabilirmi?

konuyla ilgili olarak detaylı bir bilgim yok ama harddiskin kutusunu çıkartıp diskleri cihaza bağlayıp veri alabiliyorlar sanırım bir hayli pahalı bir işlem sormak ve danışmak lazım

Hatasız Kod Olmaz... :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı
    designerboyalee bunu yazdı
    sezeruludag bunu yazdı

konuyla ilgili olarak detaylı bir bilgim yok ama harddiskin kutusunu çıkartıp diskleri cihaza bağlayıp veri alabiliyorlar sanırım bir hayli pahalı bir işlem sormak ve danışmak lazım

evet çok pahalı bir işlem bence ona hiç bulaşma çok çok önemli değilse içindeki bilgiler 

Algoritması yok bu aşkın; 8 Harf 3 Hece.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

tabanin resmini koysaydin bulunur taban tabandaki seri no yu tam modeli resmini eklersen bulunur neden bulunmasın ben böyle birkaç disk birbirine uydurup çalıştırmıştım

bulunursa ücret verebilir misin

ottomanmurat tarafından 02/Eyl/12 11:41 tarihinde düzenlenmiştir

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 1086 Toplam Mesaj: 8