Samsung Harddisk Boardı Arıyorum [Hd103sj]
-
Arkadaşlar. elimdeki harddiskin boardı arızalandı 1tb içinde arşivlerim küçüklük büyüklük her bi şeyim var..
Bunun boardını arıyorum.
Samsung hd103sj
Teşekkürler.
-
pazartesi iş yerinde bi bakıyım hocam, eğer varsa yollarım boardı.
-
ManiakRhifat bunu yazdı
pazartesi iş yerinde bi bakıyım hocam, eğer varsa yollarım boardı.
eyvallah hocam çok teşekkürler. beklemedeyim.
-
harddisk'in board'ını bulamayabilirim ama onun içinde bilgileri alabilecek arkadaşım var dilersen görüşürüm
-
sezeruludag bunu yazdı
harddisk'in board'ını bulamayabilirim ama onun içinde bilgileri alabilecek arkadaşım var dilersen görüşürüm
böyle bir sıkıntı bendede var. Birden bire bozuldu hardiskim içinde bütün önemli belgelerim kaldı aynı serinumaralı boardda denedim çalışmadı biosta HDD yi görüyo ama 0 KB olarak denemediğim çare ve program kalmadı bu şekilde bir harddiskide kurtarabilirmi?
-
designerboyalee bunu yazdısezeruludag bunu yazdı
böyle bir sıkıntı bendede var. Birden bire bozuldu hardiskim içinde bütün önemli belgelerim kaldı aynı serinumaralı boardda denedim çalışmadı biosta HDD yi görüyo ama 0 KB olarak denemediğim çare ve program kalmadı bu şekilde bir harddiskide kurtarabilirmi?
konuyla ilgili olarak detaylı bir bilgim yok ama harddiskin kutusunu çıkartıp diskleri cihaza bağlayıp veri alabiliyorlar sanırım bir hayli pahalı bir işlem sormak ve danışmak lazım
-
sezeruludag bunu yazdıdesignerboyalee bunu yazdısezeruludag bunu yazdı
konuyla ilgili olarak detaylı bir bilgim yok ama harddiskin kutusunu çıkartıp diskleri cihaza bağlayıp veri alabiliyorlar sanırım bir hayli pahalı bir işlem sormak ve danışmak lazım
evet çok pahalı bir işlem bence ona hiç bulaşma çok çok önemli değilse içindeki bilgiler
-
tabanin resmini koysaydin bulunur taban tabandaki seri no yu tam modeli resmini eklersen bulunur neden bulunmasın ben böyle birkaç disk birbirine uydurup çalıştırmıştım
bulunursa ücret verebilir misin
ottomanmurat tarafından 02/Eyl/12 11:41 tarihinde düzenlenmiştir