Samsung İ5700 Vs. İ7500
-
Mrb. arkadaşlar bu sabah hepsiburadaya girdiğimde uzun süredir stokta olmayan i7500 telefonunun stoğa girdiğini ve eski fiyatı olan 919 tl ile satıldığını gördüm 480 tl indirimli fiyatı idi bende bu telefondan vazgeçip i5700 almaya karar verdim onun fiyatıda aldığımda 480 liraydı her şey buraya kadar iyiydi ama az önce bi baktım ki i7500 tekrar 480 lira olmuş bir an kararsın kaldım acaba siparişimi iptal edip i7500 alsam mı diye kendime sorar oldum
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsami5700
i5700 almamda en büyük etken 800 mhz işlemcisi olması idi.. i7500 modelinde 500 mhz civarı bir işlemci var..
extra bir özellik android upgrade ederken i5700 için resmi 2.1 romları mevcut iken i7500 işlemci yetersizliğinden dolayı anca 2.2 resmi olmayan rom'a kadar upgrade ediliyor resmi rom desteği 1.6'ya kadar..
Assisted GPS dışında diğer hiçbir özelliklerde + özelliği yok i5700ün kamera gprs falan falan zaten diğer özellikler linklerde mevcut sizin görüşünüzü bekliyorum hatta kullanan varsa direk yorumuda iyi olur...
-
i7500 ün kamerası ve ekranı daha iyi 8gb dahili hafızası var daha iyi gibi görünüyor ama bence 5800 al daha çok tutuluyor
-
5700 daha iyi bir şeçim olur bence hem beğenmezsen elden çıkarması daha kolay olur.
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
i7500 ün kamerası ve ekranı daha iyi 8gb dahili hafızası var daha iyi gibi görünüyor ama bence 5800 al daha çok tutuluyor
-----------------------------kim neyi tutuyor hacı ?
rstr617 bunu yazdı:
5700 daha iyi bir şeçim olur bence hem beğenmezsen elden çıkarması daha kolay olur.
-----------------------------bende siparişi iptal etmedim zaten hocam işlemcisi beni cezbediyor
-
i7500'de daha kral kamera var 3G bağlantı hızı falan daha üstün i7500 tercih edilmeli.
-
Addict bunu yazdı:
i7500'de daha kral kamera var 3G bağlantı hızı falan daha üstün i7500 tercih edilmeli.
-----------------------------fotoğraf makinem var :) ayrıca 3g hızı beni çok ilgilendirmiyor diğer artıları beni cezbetti o yüzden i5700 yeni telefonum :D
-
i7500' dehşet aygıt bence
-
doğru tercih.
ayrıca 3.6mbps 3g hızını yeterli bulmayanlara gülmekteyim şuan :)
3.2 samsung kamerası tatmin edicidir, bir de hafıza kartı buldun mu gayet güzel bir aletin olur.
hemde işlemci sayesinde güncel android versiyonlarını takip edebilirsin.
-
husnuweb bunu yazdı:
doğru tercih.
ayrıca 3.6mbps 3g hızını yeterli bulmayanlara gülmekteyim şuan :)
3.2 samsung kamerası tatmin edicidir, bir de hafıza kartı buldun mu gayet güzel bir aletin olur.
hemde işlemci sayesinde güncel android versiyonlarını takip edebilirsin.
-----------------------------çoğu kişi böyle düşünmüyor :) destek için tşk :)
-
i5700 geldi beyler harika bir cihaz hepiniza öneririm