Samsung İ900 Omnia Hakkında Birkaç Soru!
-
Selam arkadaşlar dün bi tane samsung omnia aldım ve windowsmobile hayatına ilk adımı attım :)
şimdi internetten araştırdığım kadarı ile bu telefonlar için romlar falan varmış
kafamda oluşan bir kaç soruya cevap arıyorum..
ilk önce hangi romu kullandığımı nasıl öğreneceğim?
sonra ben bu cihaza windows mobile 6.5 yüklemek istiyorum bunun için ne yapmam lazım?
romlar nasıl yükleniyor bu telefona?
-
bu kısmı hallettim çok kolaymış :)rom yükleme olayını da çaktım ama başaramadım bi türlüişletim sisteminin xp olması gerekiyomuş sanırımwindows 7 64 bit var bende :\ -
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
bu kısmı hallettim çok kolaymış :)rom yükleme olayını da çaktım ama başaramadım bi türlüişletim sisteminin xp olması gerekiyomuş sanırımwindows 7 64 bit var bende :\
-----------------------------64 bitse zaten o bi kaç pro zınk diye ortada kalıyo :D
Pocked pc forumlarına gir hacım orda adım adım anlatımlar var
-
şuraları bi incele kanka :)
http://www.ctrlpda.com/forumdisplay.php?fid=184
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
bu kısmı hallettim çok kolaymış :)rom yükleme olayını da çaktım ama başaramadım bi türlüişletim sisteminin xp olması gerekiyomuş sanırımwindows 7 64 bit var bende :\
-----------------------------64 bitse zaten o bi kaç pro zınk diye ortada kalıyo :D
Pocked pc forumlarına gir hacım orda adım adım anlatımlar var
-----------------------------programlar çalışmasına çalışıyo da pda not found falan diyo
tam hatayı resimle koyarım
-
CellyM bunu yazdı:
şuraları bi incele kanka :)
http://www.ctrlpda.com/forumdisplay.php?fid=184
-----------------------------yok kanka zaten full o sitede takılıyorum kimse bi bok bilmiyo
yani benim problemli olduğum konu hakkında
-
Rom falan yavaş ol bakalım. Hemen bozma makineyi :)
www.cebimdekipc.com
forum.pocketpc.gen.tr
ppcwarez.org
Bu sitelerde yığınla program, oyun falan bulursun.
-
gallery.mobile9.com
burada da epey program, oyun var. -
aynen bende alıcaktım ama htc almayı düşünüyorum omnia dan vaz geçtim omnia hd de çok pahali